Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti örülnétek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti örülnétek, ha a barátnőtök Amszterdamba vinne titeket a kedvenc csapatotok meccsére? (valentin nap)

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 11:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Ha KLM-mel utaznánk, akkor igen, mert akkor a Schipholra érkeznénk ami közel van a városhoz.

De Ha WizzAirrel mennénk, az béna lenne, mert Eindhoven messze van Amszterdamtól.

Ezzel csak azt mondom, hogy NE filléreskedj a jegyen.

2013. febr. 4. 11:51
 2/15 A kérdező kommentje:
ja,kocsival megyünk :)
2013. febr. 4. 11:52
 3/15 anonim ***** válasza:
Nagyon aranyos ötlet,és ha szereti a focit,illetve a kedvenc csapata játszik.....biztos örülnék,de mi nem állunk jól anyagilag,ezért nyilván kisebb értékű dolognak is nagyon örülnék...
2013. febr. 4. 11:52
 4/15 anonim ***** válasza:
Én imádnám egy életen át érte!
2013. febr. 4. 11:53
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Drágám, van egy jó hírem: meccsre megyünk, és vezethetsz előtte 15 órát...
2013. febr. 4. 11:54
 6/15 A kérdező kommentje:
nyilván nem ő fog vezetni,ennyire azért nem vagyok hülye
2013. febr. 4. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
Engem még a helyi megyei I.o -s meccsre se tudna kiráncigálni :). TV-ben sokkal jobb. (unom a meccset csak egy gombnyomás, éhes vagy szomjas vagyok a konyha 10m-en belül, ha pedig egy kis ungabunga jobb lenne az aktuális meccs helyett, otthon nem néznének ránk ferde szemmel...)
2013. febr. 4. 11:58
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Kocsival tenyleg huzos az ut. De eleve nagyon jo ötletnek tartom!

Egy nem mindennapi ajandek es föleg olyan, ami biztosan tetszik neki es nem zavarban kell mosolyognia, mert olyan cukinak tartja a plüss-szivecsket.

A masik, hogy sokkal jobb betepve repülni, mint vezetni ;)

2013. febr. 4. 11:58
 9/15 anonim ***** válasza:
Hát akkor ki, te? Vagy már sofőrre is van gempa? :) Amúgy maga az út is kikészít, nem kell ahhoz vezetni. Mindenesetre aranyos lenne tőled egy ilyen ajándék, de nekem nem imponálna.
2013. febr. 4. 11:59
 10/15 A kérdező kommentje:
már van sofőr.jó,hát érdeklődtem.aki egyébként sem szereti a focit,egyértelműen nem venne szívesen ilyen ajándékot.
2013. febr. 4. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!