Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ezek közül melyik a kedvenc? (Létszi, méltass egy egy válaszra, a kérdésem rövid! )
Melyik a kedvenc hajszínetek? Tudom, hogy nem ez számít!!! de mindenkinek van egy hajszín amit a legjobban kedvel, vagy amelyik a legjobban vonzza, ami a legszimpatikusabb a számára. Nektek melyik?
A szőke-ami a legszexibb, legfeltűnőbb állítólag
A fekete-ami démoni és titokzatos
A vörös-ami tüzes, feltűnő
A barna-ami természetes
...vagy nektek abszolút nincs ilyen rangsorolás. Na?
Kort és nemet szeretnék kérni, köszönöm!
Ez olyan hogy melyik a legszebb szin az autokon?
H konstruktiv is legyek: nekem a termeszetes szoke/ barna. Festettektol kivagyok foleg a festett feketetol.
Ez csaj függő..
Van akinek ez áll jól,van akinek az:)
először is: elég szerény a képzelő erőd.
másodszor: a kategorizálás totál rossz :D
szőke: mi abban a feltűnő hogy hegyre halomra jönnek szembe a szőkék?:) feltűnően átlagos esetleg. [kicsit sem paradoxon..] legszexibb.. ha 1x az a kérdés hogy nekünk mi jön be akkor nekünk nyilván az lesz a legszexibb és nem feltétlenül a szőke.. ajj..
fekete: titokzatos oké ez még esetleg igaz lehet ami tuti biztos: öregít. deámoni.. ez inkább a vörös.
vörös: akkor most a szőke vagy a vörös a feltűnő ?:D tüzes az reális.
barna: miért a vörös a szőke és a fekete nem természetes? utazz ki 1x finn országba :)
és mivel szegényes a képzelő erőd:
az én kedvencem a türkiz kék :P szexi, feltűnő, őrült és kvázi azt mondja "ha kipróbálod megérted ettől a halott is felébred" :P [rózsaszín pitbull - ideális megoldás. részlet.]
második a piros hasonló okokból. utána a vörös a barna a fekete és végül minden egyéb szín kivéve a szőkét azt nem csípem 1általán SŐT!
Nekem nincs kedvenc hajszínem, ez egy olyan dolog ami egyátalán nem játszik szerepet abban, hogy épp ki tetszik meg.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!