Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nincs meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nincs meg bennem a "nőies báj"?

Figyelt kérdés
Nőiesen öltözködöm, a pasik szerint "nagyon jó nő" vagyok, de valami mégis hiányzik... az utóbbi időben már két pasi is mondta ezt nekem... el vagyok keseredve és nem tudom, mit tehetnék... :(((
2016. febr. 28. 23:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nagyon nem kene más nevében kérdést kiírni. Ja,tudom, nagy a kísértés rá mégis. Nemcsak velem van a gond,hanem azzal is bőven akad,aki más nevében ír ki kérdést. Sőt,vele nagyobb,mint velem.
2016. márc. 1. 15:05
 22/23 anonim ***** válasza:

Inkább keress olyat,aki el tudja fogadni,hogy te amolyan nagypofájú nő vagy.Mert ha magadra erőltetsz egy viselkedést,az később visszaüt.Sok hasonló habitusú nőnek van ám párja,még csúnyábbakat is láttam,akik nem maradtak pártában.

22/N

2016. márc. 1. 15:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Nahát Emese, te nemcsak hülye vagy,hanem meg skizofrén is? Magaddal beszélgetsz,aki a kérdést kiírta. grat,csak így tovabb.
2016. márc. 1. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!