Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nincs meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nincs meg bennem a "nőies báj"?

Figyelt kérdés
Nőiesen öltözködöm, a pasik szerint "nagyon jó nő" vagyok, de valami mégis hiányzik... az utóbbi időben már két pasi is mondta ezt nekem... el vagyok keseredve és nem tudom, mit tehetnék... :(((
2016. febr. 28. 23:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Van olyan férfi,aki igazán fontos... aki szerint "sok(k)" a személyiségem... el is mondtam Neki, hogy Ő az egyetlen ember a Földön akinek a kedvéért változnék... azt mondta, hogy segít, de ez tényleg nehéz lesz... :( Tudnátok tanácsokat adni?
2016. febr. 28. 23:46
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
Keress egy másik multis középvezető pasit, akinek ez mindennapos. Az elején legyél visszafogott, nevess a viccen,bólogass és helyeselj gyakran. Első szexek alatt legyél a gyenge nő, ő meg lehessen az erős férfi és kész, beállíthatod facebookon, hogy kapcsolatban.
2016. febr. 28. 23:47
 13/23 A kérdező kommentje:
De nekem ez a pasi tetszik... egyébként Ő is vezető, saját vállalkozása van és azt megelőzően is vezető pozícióban dolgozott.
2016. febr. 28. 23:49
 14/23 anonim ***** válasza:

Egyszerűen eléggé kell szeretned ahhoz,hogy ne bántsd meg a szokatlan megnyilvánulásaiddal.A legjobb ha semmit nem mondasz ki meggondolatlanul.

Először még nem fogsz valójában megváltozni,csak megtanulsz uralkodni magadon,aztán majd később már úgy is fogod gondolni amit kimondasz.

A legjobb ha ő is változik egy kicsit a kedvedért,így hamarabb kerültök azonos hullámhosszra.

2016. febr. 28. 23:54
 15/23 A kérdező kommentje:
Jó fej vagy kedves 16-os. Jelentettelek.
2016. febr. 28. 23:54
 16/23 A kérdező kommentje:
A 17-es hozzászólónak: sajnos tényleg elég sokszor megbántottam... nekem Ő a legjobb barátom már évek óta, mégis egy pillanat alatt meg tudom bántani... néha azon csodálkozom, hogy még szóba áll velem... :(
2016. febr. 28. 23:56
 17/23 Fish1 ***** válasza:

Ne a pasi kedvéért akarj változni, mert az megfelelés lesz, és egy idő után nem fogod magad jól érezni a saját magadra rákényszerített szerepben.

Magad miatt akarj változni, leírtál a negatív tulajdonságaid közül néhányat, ha úgy érzed, hogy ezek hátráltatnak, akkor ezeken dolgozz.

Az, hogy 2 pasi ezt mondta, még nem a világ. Neked is megvan a párod valahol, aki úgy szeret, ahogy vagy.

Vannak pasik, akik megijednek a határozott nőktől, akik ilyenek, azok nem a te embereid.

2016. febr. 29. 00:44
 18/23 anonim ***** válasza:

Ne valtozz. Vallald , h ilyen vagy. Erezd jol magad s borodben!

Ha valtoznal, azzal hazudnal magadnak es masoknak. Kibukna es pofaraeses lenne. Rengeteg pasi van, akinek kifejezetten az tetszik, amilyen Te vagy. Ne ragaszkodj ahhoz, akinek nem jossz be.

2016. febr. 29. 01:13
 19/23 anonim ***** válasza:

Vagy vállalod, hogy bunkó vagy,és csak egy hasonló emberrel fogsz tudni normálisan lenni,ott biztos lesz hullámvasút,meg tüzijáték és fájdalmas,mániákus szerelem, de valószínűleg a személyiséged nem jó irányba ment el a tapasztalatlanság miatt.

Ha te is tudod, hogy bántasz másokat,akkor mit erőlködsz?Bocsánatot kellene kérned,és nem szánakozni.

Fogadd el a helyzeted,és teljesen új emberek irányába nyiss. Akit megbántottál,tőle kérj bocsánatot és párkapcsolatban VELE ne is reménykedj.Ne ragaszkodj ahhoz a pasihoz,akinél nincs esély.Gondolj bele,szerencsétlen milyen szánalmas lenne,ha ezek után még neked adna esélyt!! Lépj tovább és kezdj el önismereti,meg fejlesztő tréningekre járni,ezzel kapcsolatos könyveket olvasni.Ajánlom figyelmedbe Csernus könyveit és előadásait.

2016. febr. 29. 10:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Köszönjük,emese!
2016. márc. 1. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!