Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire igaz: "ha bejön egy pasi, mindegy mit csinál. Ha nem, akkor is"?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 10:30
41/49 anonim 

válasza:

Épeszű ember nem akar kapcsolatot olyantól, akire így tekint.
42/49 anonim 

válasza:

meg annyira rondának nem tartottam őket, de ezek a hölgyek jobban néznek ki náluk,akikkel voltam. Arra akartam kilyukadni,hogy minek hallgassam meg, vagy olvassam el az elutasító szöveget, egy átlagos,vagy épen hogy tetsző nőtől, ha olyannal is lehetek,aki igen csak tetszik. Azért próbálkoztam átlagos,vagy csúnyácskább lányoknál,mert tudom,hogy a bombázóknál végkép semmi esélyem, lejjebb adtam az igényeket, amikor foglalkoztam társkereséssel, de már nem foglalkozok vele.
43/49 anonim 

válasza:

Jól is teszed, a prostikat többek között neked találták ki. :)
44/49 anonim 

válasza:

ja, vicces is,hogy a külsőm miatt le se szarnak a nők, csak ha fizetek nekik, én is jót mosolygok ezen :( Jó érzés lehet másokon gúnyolódni, tudván,hogy nekünk ott van a párunk.
45/49 anonim 

válasza:

Elegem van ebből az egész kiba..ott nyomorult életből,ahogy van, másoknak minden van,nekem még egy átlagos kis barátnőm sem lehet, egyedül kell b..kodnom minden egyes áldott nap.
46/49 anonim 

válasza:

különben nem csak nekem, hanem sokszor látogatják őket párkapcsolatban, házasságban élő férfiak is, talán ugyanannyi vagy ha nem több számban,mint a magam fajták. Úgyhogy hátha valamelyik itteni vidám gúnyolódó lánykának a párja is beakasztott már egy ilyen pillangónak, főleg,ha pesti, na ott aztán van miből válogatni prosti téren :)
47/49 anonim 

válasza:

*nem csak nekem találták ki a prostikat...
48/49 anonim 

válasza:

Nem, nekem a külsőm miatt nem lesz soha barátnőm, nem a mentalitásom miatt, de még 1000-szer leírom a gyenge elméjűek kedvéért.
49/49 anonim 

válasza:

Hívd el randira az egyik prostit. Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!