Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mennyire igaz: "ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire igaz: "ha bejön egy pasi, mindegy mit csinál. Ha nem, akkor is"?

Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 10:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
92%

Ja persze...

Volt már ilyen, bejött a fick csak azt hitte ez egyenesen az ágyamba viszi már aznap. Nyomulós lett. Végül csak egy patalmas pofont szerzett magának. 54% megint itt éli ki frusztrációját. Komolyan az ilyen miért nem szerez egy gumibabát magának. Itt nem írna baromságokat otthon meg lenne valaki aki meghallgatja. Mindenki jól járna.

2016. febr. 28. 13:44
 22/49 anonim ***** válasza:
0%
Ó a f..omat, 76%.os te megint itt vagy? Ki nem szarja le a pasikádat veled együtt? Figyelj cica! K.vára szarok rá,hogy mennyire helyes, értelmes a pasid! Ez nem erről szól, itt érdek összetűzésről van szó! Jimmy fiúnál van a kokó, az én főnököm vissza akarja kapni. Jimmy rákeni Paulra és mindenkit átb..sz! Paul feleségét megölik, ezért felbérel engem,hogy rendezzem a számlát. Ilyen egyszerű. :) Na ezt melyik filmből költöttem át egy kicsit?
2016. febr. 28. 13:49
 23/49 anonim ***** válasza:
0%
22-es, az 54%-osnak nem kell gumibaba, inkbb elmegy prostizni, és kb. 10-szer olyan nőket kap meg, mint átlag Marika, aki visszautasítja azért,mert nem jóképű. Ennyi bogaram!
2016. febr. 28. 13:53
 24/49 anonim ***** válasza:
93%

Akkor prostizzatok, csak elég már az ilyen fárasztásból. Az ilyen stílust tényleg nem lehet bírni...

A válaszom pedig: Mindenképpen kell, hogy tetsszen a fickó (ez nem jelenti azt, hogy jóképű legyen - a gyengébbek kedvéért - csak, hogy az ÉN esetem legyen), a 2. mondat tárgytalan. Ha pedig bejön az illető, akkor nézem a belsőjét és a viselkedését.

2016. febr. 28. 14:03
 25/49 anonim ***** válasza:
0%
Inkább eltöltöttem vele egy kellemes órát egy nekem tetsző prostival, minthogy teszem azt egy társkeresőn Átlag Anditól megtudjam,több hét beszélgetés, és feleslegesen kidobott pénz, (mert ugye legyél vip tag a legtöbb társkeresőn)után, hogy nem vagyok az esete, vagy kiderül,hogy ismerkedik rajtam kívül 15 másikkal és azok közül választ valakit helyettem. Éljenek a prostik, nem a hétköznapi semmi nők! A fasorban sem vagytok, ott nem vagytok, egyik sem!
2016. febr. 28. 14:13
 26/49 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy ez nem férfi - nő, hanem ember - ember probléma. Mondom, hogy a csúnya lányokért sem sorakoznak a férfiak, minden lehet, meg annak az ellenkezője is, lazulj már le egy kicsit :))
2016. febr. 28. 14:23
 27/49 anonim ***** válasza:
6%
Volt rá példa,hogy bejött olyan csaj,akiről a környezetemben lévő férfiak azt mondták,hogy 3 vodka után bottal sem, de hát annak sem voltam elég jó külsőleg, akkor hagyjuk már ezt a nőknél is van ilyen szöveget.
2016. febr. 28. 14:30
 28/49 anonim ***** válasza:
Hááát, nekem ezekénél szerintem jobb testem van. És én is elutasítanálak, pedig még nem is láttalak. :)
2016. febr. 28. 14:43
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Nincs neked jobb tested, szeretnéd,ha jobb tested lenne, fogadjunk ilyen egybe van a combod a fenekeddel, semmi domborulat alkatod van.
2016. febr. 28. 14:44
 30/49 anonim ***** válasza:
Felesleges vitatkozni 54%-os úgysem érti...
2016. febr. 28. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!