Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire igaz: "ha bejön egy pasi, mindegy mit csinál. Ha nem, akkor is"?
Figyelt kérdés
2016. febr. 28. 10:30
21/49 anonim válasza:
Ja persze...
Volt már ilyen, bejött a fick csak azt hitte ez egyenesen az ágyamba viszi már aznap. Nyomulós lett. Végül csak egy patalmas pofont szerzett magának. 54% megint itt éli ki frusztrációját. Komolyan az ilyen miért nem szerez egy gumibabát magának. Itt nem írna baromságokat otthon meg lenne valaki aki meghallgatja. Mindenki jól járna.
22/49 anonim válasza:
Ó a f..omat, 76%.os te megint itt vagy? Ki nem szarja le a pasikádat veled együtt? Figyelj cica! K.vára szarok rá,hogy mennyire helyes, értelmes a pasid! Ez nem erről szól, itt érdek összetűzésről van szó! Jimmy fiúnál van a kokó, az én főnököm vissza akarja kapni. Jimmy rákeni Paulra és mindenkit átb..sz! Paul feleségét megölik, ezért felbérel engem,hogy rendezzem a számlát. Ilyen egyszerű. :) Na ezt melyik filmből költöttem át egy kicsit?
23/49 anonim válasza:
22-es, az 54%-osnak nem kell gumibaba, inkbb elmegy prostizni, és kb. 10-szer olyan nőket kap meg, mint átlag Marika, aki visszautasítja azért,mert nem jóképű. Ennyi bogaram!
24/49 anonim válasza:
Akkor prostizzatok, csak elég már az ilyen fárasztásból. Az ilyen stílust tényleg nem lehet bírni...
A válaszom pedig: Mindenképpen kell, hogy tetsszen a fickó (ez nem jelenti azt, hogy jóképű legyen - a gyengébbek kedvéért - csak, hogy az ÉN esetem legyen), a 2. mondat tárgytalan. Ha pedig bejön az illető, akkor nézem a belsőjét és a viselkedését.
25/49 anonim válasza:
Inkább eltöltöttem vele egy kellemes órát egy nekem tetsző prostival, minthogy teszem azt egy társkeresőn Átlag Anditól megtudjam,több hét beszélgetés, és feleslegesen kidobott pénz, (mert ugye legyél vip tag a legtöbb társkeresőn)után, hogy nem vagyok az esete, vagy kiderül,hogy ismerkedik rajtam kívül 15 másikkal és azok közül választ valakit helyettem. Éljenek a prostik, nem a hétköznapi semmi nők! A fasorban sem vagytok, ott nem vagytok, egyik sem!
26/49 anonim válasza:
De fogd már fel, hogy ez nem férfi - nő, hanem ember - ember probléma. Mondom, hogy a csúnya lányokért sem sorakoznak a férfiak, minden lehet, meg annak az ellenkezője is, lazulj már le egy kicsit :))
27/49 anonim válasza:
Volt rá példa,hogy bejött olyan csaj,akiről a környezetemben lévő férfiak azt mondták,hogy 3 vodka után bottal sem, de hát annak sem voltam elég jó külsőleg, akkor hagyjuk már ezt a nőknél is van ilyen szöveget.
28/49 anonim válasza:
Hááát, nekem ezekénél szerintem jobb testem van. És én is elutasítanálak, pedig még nem is láttalak. :)
29/49 anonim válasza:
Nincs neked jobb tested, szeretnéd,ha jobb tested lenne, fogadjunk ilyen egybe van a combod a fenekeddel, semmi domborulat alkatod van.
30/49 anonim válasza:
Felesleges vitatkozni 54%-os úgysem érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!