Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire igaz: "ha bejön egy pasi, mindegy mit
csinál. Ha nem, akkor is"?
Pont attól jön be, amit csinál. Dehogy mindegy, ezzel az erővel, mindegy csak férfi legyen, vagy mi?
2016. febr. 28. 12:09
Nem, a helyes válasz: Nektek nőknek mindegy mit csinál, csak helyes férfi legyen!
2016. febr. 28. 12:15
Semennyire. Hiába jó pasi, ha egy gyökér és gyökér dolgokat csinál...NEM KELL A HÜLYE! Maximum a tizenéves kislányokra lehet igaz ez az állítás...20 év feletti, épelméjű,értelmes nőkre már biztosan nem.
2016. febr. 28. 12:24
Ugyan fiúk! Én voltam már így, hogy nagyon evett a fene egy srácért, iszonyat helyes pali volt. Úgy alakult, hogy észre vett, számot cseréltünk. Mentek az smsek, itt még mindig szimpi volt. Aztán mikor végre randiztunk....hát alig vártam hogy vége legyen. Akkora arca volt, nem fért be az ajtón. Nem volt több randi.
2016. febr. 28. 12:24
13-as! 10-en éves kis lányoktól kezdve a 40-es nőkön át mindegyikre igaz ez az állítás! 14-es! Nem volt több randi, igen, elhiszem, hogyne hinném...azóta is együtt vagytok,de mindegy! :)
2016. febr. 28. 12:33
Ha nem jön be, akkor nem érdekel, mit csinál, hogy viselkedik (általában, velem akkor se legyen bunkó pl, ha nem tetszik). Ha pedig bejön, akkor meg azért nem mindegy, mert nagyon kiábrándító tud lenni, ha túlságosan nyomul, teszi a szexuális megjegyzéseket, vagy esetleg bunkóskodik, lekezelően beszél velem. Ha így értetted, akkor a második fele igaz, az első nem.
2016. febr. 28. 13:08
tessék a 16-os válaszóból is kiderül,hogy ha valaki nem helyes, vagy külsőe nem jön be a csajnak, akkor b..hatja a személyiségét, önbizalmát stb.-jét, ebből következik pedig az,hogy amit itt szoktak irkálni a nők,hogy az ő párjuk sem helyes,de a személyiségükkel megfogták őket, az nem más mint szemenszedett hazugság.
2016. febr. 28. 13:12
16#-os vagyok
Az utolsó kommentelőnek igaza van, félreérthető voltam. Nem úgy értettem, hogy ha elsőre nem jön be, akkor teperhet akárhogy, mert leszarom. Hanem én a negatív viselkedésre gondoltam, tehát úgy, hogy attól még, hogy bejön valaki, ugyanúgy nem nézem el neki, hogyha nem megfelelően viselkedik velem, mintha nem jönne be. És hogy ha valaki nem jön be nekem, akkor nem foglalkozom azzal, hogy hogyan viselkedik a hétköznapokban (és nem udvarlás szempontjából!!), ellenben ha valaki bejön, akkor igenis fontos számomra, hogy hogy bánik másokkal és velem is. Lehet én értettem félre a kérdést, de a válaszom arra vonatkozott, amit leírtam. Ha valaki nem jön be külsőre, de rendes, figyelmes, humoros, az sokkal többet ér, mint egy jóképű pasi, aki rongyként kezel egy nőt.
2016. febr. 28. 13:25
14-es vagyok. Igen, azóta is együtt vagyunk, csak nem vele, hanem a férjemmel, akit kicsivel később ismertem meg :)) Egyébként ezt most itt úgy állítjátok be, mintha fordítva nem fordulna elő. Úgy értem, ha egy lány értelmes, kedves, de ronda mint a bűn, akkor sajnos nem állnak sorba a fiúk, nem sok alkalma van, hogy megmutassa, milyen humoros, rendes lány valójában. Akkor meg miről beszélünk?
2016. febr. 28. 13:40
Biztos van olyan nő is, akira igaz. Rám nem. Volt már olyan, hogy bejött a srác, de akárhányszor megszólalt, sütött belőle a sötétség meg olyan helyesírása volt, hogy azonnal kiábrándultam belőle pl.
2016. febr. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések: