Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy férfival, de kiderült, hogy rendőr, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, de csak az első találkozásnál jött szóba a foglalkozásunk, és kiderült, hogy ő rendőr. Engem nagyon letört ez a hír, mert egy rendes, jófej, jó humorú, és helyes pasiról van szó, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, szóval akár többet is el tudnék képzelni vele, de mikor megtudtam, hogy rendőr, szinte sokkolt a hír. Az a helyzet, hogy nekem pár éve volt egy kisebb rendőrségi ügyem, felfüggesztettet kaptam, és félek, ha ő ezt megtudja, nem akar többé találkozni velem. Mert ugye melyik rendőr akarna egy "bűnözővel" járni? És gondolom könnyen ki tudná deríteni, még ha én el is hallgatnám ezt.

Ti mit tennétek, szerintetek mondjam el neki? Mert én nagyon jól éreztem magam vele, és úgy is váltunk el, hogy még keressük egymást, de félek, hogy ezzel a múltbeli bakimmal elrontottam most mindent.. :(

L/19

2016. febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5 6
 41/52 Költőnő? ***** válasza:
Hát én kétlem h utánad nézett volna. Van jópár rendőr ismerősöm a járőröktől a civil ruhás nyomozókig. Senki nem szokta leinformálni a csajt akivel találkozgat.
2016. febr. 28. 18:37
 42/52 anonim ***** válasza:
0%

Őszintének kell lenned. Ez minden kapcsolat alapja, akár rendőr az illető akár nem. De ha rendőr lennék, akármilyen aranyos és vonzó lennél, nem állnék veled szóba miután ez kiderül... Alapból priuszossal nem is ajánlatos együtt lenniük... Mikor fölveszik őket a sünképzőbe, akkor is környezettanulmányt folytatnak, ha ilyesmi történt a családban nem is lehet zsaru az illető...

Én is 19 éves lány vagyok, ártatlan és tiszta,gmég cigizni sem cigiztem... Nekem iszonyatosan tetszenek a rendőr fiúk, mert ők is a jó oldalt erősítik.

Furcsa, hogy te rossz kislány vagy és a jó fiú tetszik :) de ha nem jön össze a srác megadhatnád az elérhetőségét.;)

2016. márc. 1. 01:10
 43/52 A kérdező kommentje:
#42! Ne is álmodj róla :) Túl unalmas lennél neki... :)
2016. márc. 1. 17:09
 44/52 anonim ***** válasza:
95%
42 es. Válogasd meg a szavad. Sün képző? Te oda jársz? Az iskola? Ők rendőrnek tanulnak. Majd pont te kellenél egy rendőrnek? Na ja. 39 es vagyok. Nem kell hőbörögj,hazugsággal kezdtél egy kapcsolatot.pláne hogy rendőr. Én rendőr feleség vagyok,ezt nem szeretik ők sem de alapból senki ha hazudnak neki. Csak szállj magadban ha te tudnád meg utólag hogy flekkes a pasi,neked kellene? Ugye hogy nem? Na fő az őszinteség.
2016. márc. 4. 18:01
 45/52 anonim ***** válasza:

44-es te válogasd meg inkább a szavaidat ;) nem akartam ezerszer szótismételni, ezért írtam sünképzőnek de látom te is karót nyeltél!

Kedves kérdező, ne hidd azt, hogy unalmas lennék neki, viszont miattad le is szerelhetik ^^ de ha ennyi esze van, hogy veled kezd, meg is érdemli.

2016. márc. 12. 17:58
 46/52 A kérdező kommentje:
Kiscsillag, menj és keress magadnak pasit, ne másét akard elvenni! ;)
2016. márc. 12. 18:15
 47/52 anonim ***** válasza:
31%
Beszélgettem a fiammal.. Nincsen ebből probléma, de nagyon nem szeretik az ilyen kapcsolatokat az ütik....
2016. márc. 12. 18:44
 48/52 A kérdező kommentje:
Egyébként elmondtam neki, végig csak vigyorgott, és azt mondta, hogy már várta mikor mondom el, szóval azoknak volt igaza, akik azt írták, hogy már utánam nézett. De még korábban, pár beszélgetéssel a randi előtt. Azt mondta akkorát fölröhögött, mikor meglátta, hogy miért kaptam felfüggesztettet, hogy csak néztek a többiek, és legszívesebben már akkor rám írt volna, hogy de béna voltam, úgy kell nekem.. :D Azóta is szokott ezzel szívatni. :)
2016. márc. 12. 19:33
 49/52 anonim ***** válasza:
44 es vagyok. Írtam pár kommentet de nem kerestem vissza melyik az enyém. De ezt írtam. Réges régen tudta ki vagy mi van csak várta mikor mondod el. Lehet ezt mondta nevetett,és legyetek boldogok de csak óvatosan. Hiszen nem voltál őszinte. Neked meg aki le akarod nyúlni a kérdező pasiját meg nekem is beszóltál üzenem hogy szállj magadba. Ha ilyen mocskos szád van a kutyának sem fogsz kelleni
2016. márc. 12. 19:52
 50/52 anonim ***** válasza:
0%
Hozzám beszélsz? Milyen sértő dolgot írtam? Kutyának nem kell az a rendőr, akinek bűnöző lány kell, és mint írtam, le is szerelhetik miatta. De ha ilyen buta hát tegye. Van elég rendőr udvarlóm így is ;) egyébként nem őriztünk egyikőtökkel sem semmit együtt, úgy írogassatok. :D
2016. márc. 12. 23:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!