Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy férfival, de kiderült, hogy rendőr, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, de csak az első találkozásnál jött szóba a foglalkozásunk, és kiderült, hogy ő rendőr. Engem nagyon letört ez a hír, mert egy rendes, jófej, jó humorú, és helyes pasiról van szó, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, szóval akár többet is el tudnék képzelni vele, de mikor megtudtam, hogy rendőr, szinte sokkolt a hír. Az a helyzet, hogy nekem pár éve volt egy kisebb rendőrségi ügyem, felfüggesztettet kaptam, és félek, ha ő ezt megtudja, nem akar többé találkozni velem. Mert ugye melyik rendőr akarna egy "bűnözővel" járni? És gondolom könnyen ki tudná deríteni, még ha én el is hallgatnám ezt.

Ti mit tennétek, szerintetek mondjam el neki? Mert én nagyon jól éreztem magam vele, és úgy is váltunk el, hogy még keressük egymást, de félek, hogy ezzel a múltbeli bakimmal elrontottam most mindent.. :(

L/19

2016. febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek. Szánalmas vagy,és hazug.

Ide jössz kérdezni,de az igazságot már nem mered leírni hogy miért függesztettek fel. Apróság miatt nem csinálnak ilyet.

19 évesen,lány létedre büszke vagy magadra???

Mellesleg elárulom neked,hogy nem randi után,már előtte leinformált ha tudta a neved és látott képet rólad.

Ha annyira őszinte emberke vagy el kell mondani,mert ez nem kis dolog.

Mindegy hogy rendőr,vagy szakács vagy bármi az illető.

Ha jól érzed magad vele akkor őszinteség.

De még itt sem vagy őszinte. Ha esze van többet nem keres.

2016. febr. 28. 12:54
 32/52 anonim ***** válasza:

Így van!!!!!

Kisanyám

2016. febr. 28. 12:57
 33/52 anonim ***** válasza:
26%
ennyi,kész véged az itteni itélő bizottság elítélt.😹 de szerintem is hagyd a koszos jardot. :p
2016. febr. 28. 13:37
 34/52 anonim ***** válasza:
gutte! Te ahogy látom nem igen csiped a törvény "embereit" :D
2016. febr. 28. 13:56
 35/52 anonim ***** válasza:
a pokolra az összesel de még ma estig!👿💀👹
2016. febr. 28. 13:57
 36/52 anonim ***** válasza:
Mi bajod velük? :)
2016. febr. 28. 14:00
 37/52 A kérdező kommentje:

Magánokirat hamisítás, ennyi volt a bűnöm. De mondom, akkor még nem fogtam föl, hogy ennek mekkora súlya lehet, és lett is, ma már eszembe se jutna ilyen, Na, csakhogy ne higgyetek eszelős gyilkosnak. :)

Gondoltam arra én is, hogy már az elején utánam nézett, de mivel beszélgetett még utána velem, és találkoztunk is, gondoltam azért, mert még nem tudja.

2016. febr. 28. 15:57
 38/52 anonim ***** válasza:
42%
Mi az? Félsz hogy lebuksz mert anno k u r v i n c voltál a környéken?
2016. febr. 28. 16:07
 39/52 anonim ***** válasza:
42%

31 es vagyok.

Hidd el utánad nézett.

Miért nem szólt? Mert rendőr.

Mert aranyosnak,őszintének ismert meg,és talán adott esélyt hogy színt vallj de te nem tetted meg.

Szerintem nem kell ezt tovább húzni.

Ha keres és talizol vele mondd el neki az igazat.

Okirat hamisítás és nem gondoltad hogy ebből baj lesz??? Sosem tennék ilyet.

2016. febr. 28. 17:50
 40/52 A kérdező kommentje:

#39, na látod, ezért nem akartam leírni...

Egyébként az előbb hívott, pont vacsoráztam, tele volt a szám,de annyira megörültem, mikor megláttam a nevét, hogy egyből fölvettem, aztán a köszönésemből gondolom hallotta, hogy kaja van a számban, és nevetve mondta, hogy jó étvágyat, én meg csak akkor kapcsoltam, és gyors kiköptem a mosogatóba, még lenyelni se volt időm. :D És megbeszéltük, hogy holnap találkozunk munka után, és elhatároztam, hogy mindenképp elmondom neki, aztán lesz ami lesz. :)

2016. febr. 28. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!