Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy férfival, de kiderült, hogy rendőr, mit tegyek?
Neten ismerkedtünk meg, de csak az első találkozásnál jött szóba a foglalkozásunk, és kiderült, hogy ő rendőr. Engem nagyon letört ez a hír, mert egy rendes, jófej, jó humorú, és helyes pasiról van szó, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, szóval akár többet is el tudnék képzelni vele, de mikor megtudtam, hogy rendőr, szinte sokkolt a hír. Az a helyzet, hogy nekem pár éve volt egy kisebb rendőrségi ügyem, felfüggesztettet kaptam, és félek, ha ő ezt megtudja, nem akar többé találkozni velem. Mert ugye melyik rendőr akarna egy "bűnözővel" járni? És gondolom könnyen ki tudná deríteni, még ha én el is hallgatnám ezt.
Ti mit tennétek, szerintetek mondjam el neki? Mert én nagyon jól éreztem magam vele, és úgy is váltunk el, hogy még keressük egymást, de félek, hogy ezzel a múltbeli bakimmal elrontottam most mindent.. :(
L/19
Akkor képzeld nem hiszünk neked és elfog küldeni mert a törvény szolgája nem türhet meg olyan asszonyt maga mellett ki bűnt követett el.
Na erre varjál gombot.
Muhaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!