Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megismerkedtem egy férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy férfival, de kiderült, hogy rendőr, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg, de csak az első találkozásnál jött szóba a foglalkozásunk, és kiderült, hogy ő rendőr. Engem nagyon letört ez a hír, mert egy rendes, jófej, jó humorú, és helyes pasiról van szó, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, szóval akár többet is el tudnék képzelni vele, de mikor megtudtam, hogy rendőr, szinte sokkolt a hír. Az a helyzet, hogy nekem pár éve volt egy kisebb rendőrségi ügyem, felfüggesztettet kaptam, és félek, ha ő ezt megtudja, nem akar többé találkozni velem. Mert ugye melyik rendőr akarna egy "bűnözővel" járni? És gondolom könnyen ki tudná deríteni, még ha én el is hallgatnám ezt.

Ti mit tennétek, szerintetek mondjam el neki? Mert én nagyon jól éreztem magam vele, és úgy is váltunk el, hogy még keressük egymást, de félek, hogy ezzel a múltbeli bakimmal elrontottam most mindent.. :(

L/19

2016. febr. 28. 10:23
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
4%
hagyd a fenêbe a piszkos sünt,keress valami normális embert magadnak!
2016. febr. 28. 10:56
 12/52 anonim ***** válasza:
Zsaruvér, csigavér :D
2016. febr. 28. 11:01
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a kérdésben az első és egyben az egyetlen lényeges dolog, hogy mi is az, ami miatt felfüggesztett büntetést kaptál. Ugyanis nagyon nem mindegy. Emberek vagyunk, hibázunk, biztos van olyan helyzet, hogy botlik az ember. No de nem mindegy, hogy egy kisnyugdíjastól csaltad ki az utolsó garasát, evvel őt az éhhlál szélére sodorva, vagy elkötöttétek az igazgató kocsiját értettségi bankett után. Bár ez utóbbi miatt nmem hiszem, hogy járna felfüggesztett, nem vagyok tisztában(hál istennek) a büntetési tételekkel, meg úgy a BTK-val egyáltalán. Arra akarnék kilyukadni, hogy vannak olyan esetek, amikor az elkövetett múltbéli baki magában rejti az egész jellemed. Ha valaki lop/csal stb... és ebből következően bukik le, marhára nem érdekelne, hogy azt állítja megváltozott az eset óta. Gerincet nem nagyon szoktak az emberek menet közben sem növeszteni. Ergo a kulcs abban rejlik, mi is az a bizonyos botlásod a múltban.
2016. febr. 28. 11:01
 14/52 anonim ***** válasza:
#13-as, ez igaz, de ez elrettenhet egy kőművest is, nem kell ahhoz rendőrnek lenni, hogy egy csalás előítéletet szüljön.
2016. febr. 28. 11:06
 15/52 anonim ***** válasza:
29%
7-es, ja hívjuk a 112-őt kíváncsi lennék mi lenne, ha egy cigány banda belém kötne aztán kijönnének, gondolom természetesen még engem vennének elő, mert azokra ránézni sem mernek, nem hogy megbüntetni őket. Bár nem is csodálom, amilyen fizikumú némelyik, jó, hogy a pisztolytáska nem rántja a földre. A 1,5 m magas (alacsony) kerítésen alig tudott átmászni a rendőr, még segített neki a másik, úgy szenvedte át magát, akkor miről beszélünk? 112...Igaz, én sem vagyok egy kigyúrt figura, de inkább ilyen 40-50 kilós rendőrnek becézett egyének ne siessenek a segítségemre, még akadályoznának a mozgásban :)
2016. febr. 28. 11:07
 16/52 A kérdező kommentje:
Jézusom, dehogy ilyenről van szó, hogy loptam egy idős nénitől, vagy kiraboltam egy családot, senkinek nem ártottam, nem okoztam kárt senkinek. Csak csináltam egy kis hülyeséget, de persze ma már tudom, hogy ilyet nem szabad. :)
2016. febr. 28. 11:07
 17/52 anonim ***** válasza:
Aha és mit?
2016. febr. 28. 11:13
 18/52 anonim ***** válasza:
Mi volt mégis? Kipróbáltad a füvet, és lebuktál,vagy hasonló? Vagy rongáltál esetleg?
2016. febr. 28. 11:16
 19/52 A kérdező kommentje:
Hát, azért már mindent nem írok le... :DD
2016. febr. 28. 11:17
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Akkor képzeld nem hiszünk neked és elfog küldeni mert a törvény szolgája nem türhet meg olyan asszonyt maga mellett ki bűnt követett el.

Na erre varjál gombot.

Muhaha

2016. febr. 28. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!