Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha csak egyedül tudok "kivirulni"? Miért van ez? 20+N
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy szinte felszabadulok, sugárzom, ha egyedül vagyok? Ha van valaki, akivel randizom, akinek tetszeni akarok, annyira rágörcsölök, hogy pont azért lesz elegem egy idő után, belefáradok abba, hogy idegbajos vagyok. Ha nincs senki, akinek meg akarnék felelni, önmagam adom, szabadnak, nyugodtnak érzem magam, szinte tudat alatt szándékosan elüldözöm, direkt flegmán viselkedek, amikor kezd komolyra fordulni a kapcsolat és kezdem megszeretni,hogy újra átéljem a szabadság érzését.Miért csinálom ezt?2016. febr. 28. 00:01
11/11 anonim válasza:
Miert nem adod magadat a randiknal is, miert kell feszengened? Gondolj arra a randinal is h vmelyik hozzatartozoddal vagy bnoddel vagy, sztem nincs olyan h nem kellett volna mondanom vmit, elobb utobb kiderulnek a dolgok. Ez nem allasinterju h el kell adnod magad! Vagy csak en vagyok ilyen nem torodom h ami a szivemen az a szamon, kiveve ha gusztustalan dolog jut eszembe eppen. :D
Csak lazan kell, barattal is jol fogod erezni magad ha nem agyalsz ilyen hulyesegeken h rosszat mondtam e blabla hulyeseg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!