Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megfigyeltétek már, hogy a budapesti nők szebbek a vidékieknél?
Figyelt kérdés
Szerintem sokkal szebbek mint a vidéki társaik, meg megmondom őszintén én többre is tartom őket miskolciként valahogy, mert olyan elitek. :D2016. febr. 27. 15:58
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem a pénz miatt. Vidéken elég elbaszott a közízlés, még dívik a műköröm, a melírozott haj és még sorolhatnám.
12/15 anonim válasza:
Osztom pár előbbi válaszoló véleményét: simán csak több pénzünk van kozmetikai cuccokra, fodrászra, és itt több a lehetőség öltözködési szempontból is: bőven válogathatunk a stílusunkhoz/alkatunkhoz passzoló ruhákból, amik itt-ott elrejtenek, amott meg kiemelnek... stb. Nem is gondolnád, mennyit tudnak ezek dobni egy nőn. ;))
13/15 anonim válasza:
Na vajon miért? Talán mert ott több a fizetés, na meg apuci és anyuci sokat keres így a kis lányuk hetente megteheti a szoláriumot, kozmetikust, fodrászt stb.
De megnézném sok ilyen hölgyemény mire fog menni később ha nem lesznek, na majd akkor fog kitörni a világháború.
Miskolcra vissza térve, ott eléggé kétes emberkék élnek, és nem csak nők...
Szóval jó kis viszonyítás....
14/15 anonim válasza:
No, hajrá, miskolcikám, akkor kapj el egyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!