Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem tudom elfogadni, jobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom elfogadni, jobb ha "kilépek" a társadalomból?

Figyelt kérdés

Ha nem tudom elfogadni azokat a trendeket és szokásokat, amelyek a társadalomban uralkodnak, akkor jobb, ha inkább kilépek a társadalomból, és a magam világában élek?

Gondolok itt arra, ha nem tudom elfogadni azokat a társkeresési problémákat, amelyek vannak. Illetve azt, hogy milyen emberekből (esetemben lányokból) lehetne válogatni... ezek a dolgok elveszik minden kedvemet. Nem vagyok depressziós vagy ilyesmi. Csak már unom az embereket (heteroszexuális révén a lányokat).

2016. febr. 26. 21:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9es: de sajnos ezek a trendek befolyasoljak az eletemet. Reszben ezert vagyok szingli es ezert sem lehetne parkapcsolatom meg ha nem is valogatnek ennyire belsore.
2016. febr. 27. 04:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem vagyunk így jópáran, akiknek a hideg futkos a hátán a "standard társadalmi szinttől". Ez a pénzhajszoló és pénzistenítő életmód, ami általános lett, borzasztó lélekromboló. Kiöl az emberből mindent, ami egyedivé és emberivé tesz. Meg lehet nézni, mennyi életunt 30-40 éves lófrál a világban. Igen, kell a pénz, de az nem vonja maga után a boldogságot. Sokszor tényleg az lenne a legkellemesebb, ha az ember elköltözik valami eldugott helyre (hegyek, sarkkör vidéke, Belső-Ausztrália stb), és éli a világát.
2016. febr. 27. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!