Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek szerethet valakinígy egy nőt? Furi.
Pàr hònapja vagyok a pàrommal.
Előtte volt egy 10 èves kapcsolatom. Lehet èn szoktam màshoz, de nekem furi egy pàr dolog.
Nezen indult be a dolog, mindketten nagyon kedveltük a màsikat, de valamièrt ő mègis pròbàlt tàvol tartani, de kèsőbb mègis megtört a jèg.
Nagyon ritkàn mondja azt, hogy szeretlek, ùj munkahelyet pàlyàzott meg, ami az orszàg màsik pontjàn van. Megkèrdeztem mi lesz velünk, azt vàlaszolta mindig hazajàrok majd hozzàd, de több a fizu, mint most, tudunk egyről a kettőre lèpni majd.
Szeret valaki egy nőt, ha ìgy kèpes ott hagyni a pènz miatt?
Aprò kis kedvessègei vannak. Mindig jön èrtem, amint vègeztem, levezet 15 km-t, hogy elèm jöjjön. 1 hònap utàn az összeköltözèst tervezte. Figyel ràm, próbàl kedveskedni, de ha szeret mièrt hagy itt? Azt is mondta màr, hogy menjek vele.
Ha hív, akkor nyilván szeret. Nem tudni, hogy ott van -e lehetősége pl. továbblépni, karrier, stb.
Neked kell érezned, csak emiatt viszont értelmetlen rossz gondolatokat szőni...
Szeret téged. De ahogy leirtad, ki is mutatja felé. Viszont sajnos a közös megélhetéshez kell a pénz. Hosszútávra lehet tervezni vele.
Ha van lehetőséged, tarts vele !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!