Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a következő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a következő mondatról? "Minden ember csak annyira tud szeretni másokat, amennyire saját magát. "

Figyelt kérdés

2016. febr. 25. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam mondani amíg saját magadat nem vagy képes szeretni ne várd el hogy más szeressen. De szerintem az, hogy mennyire vagyok jóban magammal nincs befolyással arra hogy másokat mennyire tudok szeretni. Mármint vannak olyan üres életű nők akik tényleg senkinek gondolják magukat és teljes odaadással vannak a párjuk iránt, csak ő létezik számukra, függnek tőle. Ez az eset szeritnem rácáfol arra amit mondasz.
2016. febr. 25. 17:17
 12/13 anonim ***** válasza:

Én teljesen az ellenkezőjét tapasztaltam. Magával teljesen meg volt elégedve, de egy normális kapcsolata sem volt, mert nem tud igazán szeretni, átverni annál inkább.

L

2016. febr. 25. 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet mesélni sok mindent, lehet hinni holdfényes lányregényekben, de evolúciós okokból MINDEN ember önmagát szereti legjobban. Ennél foga mást sem tud jobban szeretni.
2016. febr. 26. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!