Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire figyelmetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire figyelmetlen vagy smucig ez a férfi? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Nagyjából 1 éve vagyunk együtt, ezalatt az idő alatt egyszer sem ajánlotta fel, hogy belefizet a fogamzásgátlómba, végül mondtam neki, hogy ez így lenne fair. Azt mondta, hogy igazam van, bele is fog adni, de persze nekem nagyon fáj, hogy szólnom kellett érte és magától nem volt ennyi benne. Eltelt pár hét és még mindig nem adott bele, arra vár, hogy kérjek tőle, ha majd veszek újra tabit.

Nem szokott meglepni semmivel (se virág, semmi apróság, összesen egy év alatt két szál virágot kaptam), én azért szoktam neki adni ezt-azt és nem az érték a fontos, hanem a gesztus.

Sok ilyen kis "apró" dolga van amúgy, egy időben soha nem volt nála készpénz és sorozatban én fizettem az ő fogyasztását is, amíg ezt is szóvá nem tettem. Sajnos hiába beszéltük meg, nagyon bennem maradtak ezek, és most itt van ez a fogamzásgátlós téma. :(

Ti mit gondoltok? Ennyire figyelmetlen? Vagy hagyjam a fenébe?

2016. febr. 22. 22:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van. A pasi jól él, mindene megvan, biztos állása, de nekem is. Ez nem a pénzről szól, mert nem vagyok rászorulva, ez az illemről szól, a figyelmességről.

Soha nem volt dolgom még ilyen férfival, akinek külön kellett volna szólnom ilyenek miatt.

Egyébként minden másban figyelmes, odaadó és kedves, egyedül az anyagiakban figyelmetlen. Sok beszélgetésünk volt már erről, de újra és újra előjönnek ilyen helyzetek.

A fogamzásgátló miatt, pedig alap, hogy szólok, ha magától nincs ennyi esze, miért volna ez olyan intim, hogy azzal az emberrel nem beszéljek róla, aki miatt szedem?

2016. febr. 23. 10:30
 12/15 Scav ***** válasza:
100%
#10 A szex is elég intim dolog, mégis ott van a férfi is a hálószobában. Akkor adhatna a fogamzásgátló árába is. Vagy kompenzáljon, vigye el néha a párját vacsorázni. Vagy rendeljen kaját a filmnézéshez...
2016. febr. 24. 15:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Közöld vele, hogy "Szívem, mától abbahagyom a tabletta szedését, ha szexet akarsz, vegyél óvszert". :D

Viccet félretéve, az "amúgy mindenben figyelmes, csak az anyagiakban nem" dolgot hogy kell érteni?

Persze elhiszem, hogy zavar így is, de ha minden másban rendes, lehet, hogy valami konkrét ok (neveltetés például) miatt ilyen a hozzáállása a pénzhez.

Nem biztos, hogy szándékosan "smucig".

2016. febr. 24. 17:46
 14/15 omba ***** válasza:

Kicsinyes, pitiáner lehúzós... én a kolléganőimnek többször veszek virágot, csak úgy.

én se fizetem a tabletta felét se, de tampont már vettem, meg a bevásárlás is inkább az enyém, anyagilag is, de hát fel se merül, hogy számolgassuk.

megértelek, nagyon bosszantó ez a teljes negligálás.

2016. márc. 25. 12:59
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha már egy éve kurogat téged és egy évig kibírtad ezt a szituációt, akkor maradj vele. Jobbat lehet ugyse kapsz nála.
2016. márc. 25. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!