Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok/nők hogyan értékelik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők hogyan értékelik, ha egy fiatal férfi (24) nagyon szereti a gyerekeket?

Figyelt kérdés
És nagyon szeretne családot.

2016. febr. 22. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Engem elrettentene. Utálom a kölyköket, nem is akarok. Én egy olyan társat kerestem, akivel együtt fejlődhetünk, és hozhatjuk ki a legtöbbet önmagunkból és a másikból.

Egy ilyen pasi csak korlátozna az állandó órájával.

2016. febr. 22. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Valakinek pozitív, valakinek negatív. Nálam utóbbi lenne, mert én nem szeretem a gyerekeket, meg gyereket sem akarok.

De a többségnél pozitív.

2016. febr. 22. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Bennem egyszerre keltene nagyon jó, és nagyon rossz benyomást. Ha gyereket szeretne, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy komoly, kész elköteleződni, és nem kicsapongó, viszont én személy szerint nem akarok gyereket, szóval sajnos nem egyeznének a vágyaink.
2016. febr. 22. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem boldoggá tenne. Bár 20 éves vagyok, de már nagyon szeretnék gyereket és családot. (Dolgozom és teszek is érte)
2016. márc. 14. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!