Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belefér egy párkapcsolatba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belefér egy párkapcsolatba, hogy ellenkező nemű baráttal kettesben találkozzon az ember?

Figyelt kérdés
Természetesen csak baráti szinten. Gondolom másnak is van barátja az ellenkező nemből akivel néha jól érzi magát. De kettesben találkozni és programot csinálni az már sok? Jogosan féltékeny emiatt a társa az embernek? Vagy ha teljesen megbízik benne, akkor ennek nem kéne problémának lennie?
2016. febr. 18. 23:16
1 2
 11/17 Költőnő? ***** válasza:
Nálunk ez szerencsére nem para. Aki engem elfogad, eleve úgy fogad el, hogy vannak férfi barátaim. Akik egyébként nem mellesleg javarészt szintén kapcsolatban vannak. Jól is néznénk ki, ha egy harmadik miatt nem beszélgethetnénk kettesben.
2016. febr. 19. 05:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Ennek egyáltalán nem kellene problémának lennie egy normális párkapcsolatban.
2016. febr. 19. 06:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek kapcsolatában elengedhetetlen.
2016. febr. 19. 06:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Persze, erre mindenkinek joga és egyben szüksége is van.
2016. febr. 19. 10:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem is és a férjemnek is vannak ellenkező nemű barátaink.

Aki azt írta, h az egyik mindig többet akar. Hát ez nem mindig van így. Na meg azzal sem lehet sokra menni, ha az egyik akar többet. Abból nem lesz megcsalás, ahhoz az kell, h mindketten többet akarjanak.

2016. febr. 19. 14:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem főként a barátok párjai miatt nem megy. Mégha ők ketten tudják, hogy nincs vonzalom, mert olyanok, mint a tesók a párjukban mégis felmerül, hogy miért nem velem van ilyen közeli intim viszonyban, stb. Szóval felnőttként nálam ez inkább úgy működik, hogy pl. baráti társaság, ahol vannak nők és férfiak is az rendben van, de kettesben csak azonos neművel megyek el valahová (pl. kávézni). /Különben az már nálam randi kategória lenne, ha beülnék egy ellenkező neművel valahová./
2016. febr. 19. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Egészséges féltékenykedés még belefér és természetes.

A vicces az, hogy nekem van pl, van hogy párszor kettesben ülünk be valahova a srác haverommal a munkahelyemről, mert tök jól megértjük egymást és jókat dumálunk.

Mindkettőnknek évek óta párja van ráadásul, de az emberek elkezdenek hülyeségeket gyártani, hogy biztos van köztünk valami... Az emberek ilyenek, nevettem rajta, de utána rosszul is esett, hogy ilyeneket gondolnak, mert visszahallottam.

Szóval a kívülállók ezt hajlamosak túlgondolni és pletykákat gyártani, lásd esetemben.

25N

2016. febr. 19. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!