Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belefér egy párkapcsolatba, hogy ellenkező nemű baráttal kettesben találkozzon az ember?
Nekem is és a férjemnek is vannak ellenkező nemű barátaink.
Aki azt írta, h az egyik mindig többet akar. Hát ez nem mindig van így. Na meg azzal sem lehet sokra menni, ha az egyik akar többet. Abból nem lesz megcsalás, ahhoz az kell, h mindketten többet akarjanak.
Egészséges féltékenykedés még belefér és természetes.
A vicces az, hogy nekem van pl, van hogy párszor kettesben ülünk be valahova a srác haverommal a munkahelyemről, mert tök jól megértjük egymást és jókat dumálunk.
Mindkettőnknek évek óta párja van ráadásul, de az emberek elkezdenek hülyeségeket gyártani, hogy biztos van köztünk valami... Az emberek ilyenek, nevettem rajta, de utána rosszul is esett, hogy ilyeneket gondolnak, mert visszahallottam.
Szóval a kívülállók ezt hajlamosak túlgondolni és pletykákat gyártani, lásd esetemben.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!