Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem is gáz ez a sok picsogó "férfi" itt, de hogy érthetné meg bárki is azokat, akik teszem azt évek óta egyedül vannak, vagy folyton visszautasításban van részük?
Én úgy vélem, hogy sosem szabad feladni, ugyanakkor a magamfajta sosem fogja tudni átérezni, milyen évekig sikertelenségben élni társkeresés terén, milyen, mikor le se sz@rnak az ellenkező nem képviselői. Épp ezért nem értem egy-két ember hozzáállását, mert aki sikeres, soha nem fogja megtudni milyen, ha hónapokig nem szerethet, nem szexelhet, stb.
Én azt is tudom, hogy sok itt a magát sajnáltató ember, akiknek tényleg nem kellene sokat tenniük, hogy változzon az életük, de mi van azokkal, akik az évek alatt lettek elkeseredettek, a sok kudarc hatására? Én csak fél éve vagyok egyedül, de ez is elég szar, hogy érezhetik magukat ők?
Nekem az az érzésem ezekkel a kisfiúkkal kapcsolatban, hogy olyanok, mint a hisztiző 2 évesek, mikor nem kaphatják meg azt a cukorkát amit a boltban láttak.
Ezek a fiúk éretlenek. Lelkileg mindenképpen. Elhiszem, hogy a sok kudarc fájdalmas. De ettől még az élet nem áll meg, és nem lesz jobb a helyzetük, ha úton-útfélen csak siránkoznak azon,hogy velük mennyire kitoltak/kitolnak a nők, mert nem hajlandóak kapcsolatba kerülni velük. Ez nem így működik! Ha pedig ezt nem képesek felismerni és kezelni, akkor javaslom a pszichiáter felkeresését, talán ő még tudna rajtuk segíteni....mert ha továbbra is benne maradnak ebben az önfojtogató mocsárban...előbb utóbb ön és közveszélyes elmebetegek lesznek, aki vagy felakasztják magukat a nagy sajnálatba egy szép napon..vagy megerőszakolnak egy tini lányt...
Mindenkit érnek visszautasítások. De aki mást sem kap, és ennek ellenére sem gondolkozik el, hogy mit változtasson, én már azt egyáltalán nem sajnálom. Mert kifogás, na az mindig van.
A kedvencem, hogy a nőknek a kigyúrt, izmos pasik kellenek, és ők nem olyanok. Ezen a legkönnyebb változtatni, de még ennyit se tesznek. Akkor nem értem, miről is van szó. Egy ismerősöm van, akit úgy ismertem meg, hogy vékony, mint a kisujjam, kis nyüzüge volt, és folyton azt mondta, hogy megy gyúrni, meg óra alapján evett. Gondoltam, minek erőlteti, hát hiszen látom, hogy nem egy gyúrós alak. Fél év se kellett, olyan teste lett, hogy öröm volt nézni.
De a nagy többség még ennyit se képes megtenni..
Szia 6-os, újra én vagyok.
"Alapvetően nagyon jól megfogalmaztad, hogy mi a baj veled, és ezzel fényt vetítettél arra is, hogy más férfiak miért vannak nő nélkül: túl büszkék vagytok, hiányzik belőletek az alázat."
A kérdésem az volna, hogy alázat, de mi/ki iránt?
Gondolom arra célzol, hogy neked mekkora munkád, energiád és tervezésed van abban, hogy a 60/10-et ki tudod hozni és mi nem vagyunk készségesek ugyanezt megpróbálni.
Az én bajom nem ez.
Nem nézek ki rosszul, mérnök diplomám (is)van, jól keresek, sportolok, tesztek alapján a társadalom egy topkategóriás egyede volnék, de egyszerűen nem érzem azt, hogy megérné belemenni ebbe a vad, állatias, az őszinteséget teljességgel nélkülöző játékba, aminek te kvázi a mestere vagy.
Ha belemennék és össze is jönne a 60/10, az a 10 nem az lenne, amiért eleve harcba indultam, érted?
Neked a pina az pina, a Tesco úgy írná ki, hogy "lédig", gondolom ez így ki is elégít, sőt ha minden 10. egy bomba csaj, akkor el is mondhatod, hogy egy párductestűt dugsz, de te magad is tudod, hogy ez csak egy mókuskerék, ami azért működik, mert tudod, hogy mennyiből és milyen hazugságok hatására lesz eredmény. Tisztában vagy a határaiddal és az előnyeiddel és tudod, hogy mit hogyan forgass, hogy a pina a legnagyobb valószínűséggel a tied legyen.
Pl. a nőknek fogalmuk sincs arról, hogy egy ma lesajnált új Suzuki árából 6-7db pinamágnes BMW-t lehet áthozni a határon.
Lehet, hogy túl büszke vagyok, de inkább vagyok büszke, magányos és mégis eredeti, mintsem egy alattomos és hamis rendszer egyetlen fogaskereke.
Én ezt már lejátszottam magamban, szóval ez egy döntés nálam, aminek a konzekvenciáit is levontam.
(Jelzem van barátnőm, csak tudom, hogy hol lesz a helyem, ha kikerülnék újra a piacra)
Őszintén szólva még csak azt sem hiszem, hogy "baj" van velem, de elismerem, hogy a mai nők túlnyomó többségének életfelfogásához, elvárásaihoz és felszínességéhez sokkal jobban adaptálódtál.
Te vagy evolúciós szempontból a jobb, én pedig a zsákutca.
Ellenben zsákutcaként is tudom, hogy jön még kutyára dér, amikor a nők lesznek koruknál és helyzetüknél fogva az elveszettebbek, kiszolgáltatottabbak.
Én mindössze annyit "vernék" le a nőkön, hogy miért hirdetik, hogy a "terhes nő is gyönyörű", meg "Dove - a természetes a szép", meg "Szőrös láb és punci legyen újra divat", vagy "Az átlag nő valójában dundi, nem pedig olyan piszkavas, mint a reklámokban, filmekben", ha még arra sem képesek, hogy a másik nem akár egyetlen potenciális problémáját egyetlen csendes percig empátiával végiggondolják?
A saját sarukat elfogadtatni, de minimum eufemizálni akarják, mi pedig csak "kisfiúk", meg "2évesek" vagyunk...
Egy terhes nő tényleg kivirul, a hormonok gondoskodnak róla, ezt miért kell megkérdőjelezni.
A prémesség meg legyen már mindenkinek a magánügye amíg fürdikmosdik nem büdös izzadt szőrcsimbókok libbennek ki a ruházata alól.
17-es
A tökeinél ragadtad meg a kérdés szívét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!