Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Akkor ha az ex barátod/barátnőd vallásos családja anno nem fogadott volna el téged (olyan okból kifolyólag, amiről nem tehetsz) és folyton a kapcsolatot fúrták, megkeserítve ezzel magát a kapcsolatot, az önértékelésedet meg kb. úgy mindent, és most évek elteltével és egy véletlen folytán ez a család a pont a te segítségedre szorul? Segítenél?

Sok idő eltelt azóta, a keserűség is elmúlt, de azért elfelejteni azt a sok megalázást, amit az együtt járásunk éveiben kaptam tőlük, azt hiszem sosem tudom majd...

Most úgy hozta a sors, hogy ahhoz a céghez fordultak hitelért, ahol dolgozom, és tudom, hogy nem szép dolog, de ha akarnám eltudnám intézni, hogy soha az életben nálunk, ne kapják meg. Ti mit tennétek? Bosszút állnátok? Vagy inkább hagynátok a fenébe és tiszta maradna a lelkiismeretetek?

Az exemmel egyébként nem tartom a kapcsolatot.

2016. febr. 16. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
deviza hitelt nekik!
2016. febr. 16. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy féregnek érezném magam de én mindig is inkább a békés csendes megoldások híve voltam.

Szóval nekem bántaná a lelkiismeretemet. Azt kell eldöntened hogy neked ez gondot okozna-e illetve okozna-e egyáltalán örömöt. Szerintem főleg ilyen régről már fölösleges az ilyesmi.

2016. febr. 16. 23:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Én amilyen naív vagyok, megsajnálnám őket és segítenék, ha tudnék. Nem is várnék cserébe semmit, mert a múltban történtek után nem kellene tőlük semmi. Ha hálálkodnának miután segítettem rajtuk, akkor pedig közömbösen viselkednék velük. Ha annyira vallásosak, akkor lelkiismeretes emberek lehetnek annyira, hogy ne érezzék jól magukat, amiért elfogadták a segítségedet azok után, ahogy veled viselkedtek. :) Ez épp elég"büntetés" lenne számukra, neked pedig tiiszta lenne a lelkiismereted.
2016. febr. 17. 02:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Félreértelmeztem a kérdést, mert a válaszom után olvastam el a végét... De nekem nem lenne szívem kicseszni velük, visszakapják az élettől azt a keserűséget, amit neked okoztak. :)
2016. febr. 17. 02:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha hozzam kerulnenek, mosolyogva elejuk tennem a papirokat es nagyon kedves lennek vegig az eljaras alatt. Ez nekik rohadtul kellemetlen lesz, hidd el.

Ha nem nalam lennenek, akkor is kedvesen ellejtenek mellettuk, hozzaszolva a kolleganohoz, es rajukkoszonve.

Igy latnak hogy voltakeppen kiszolgaltatott helyzetben vannak, hiszen te ulsz a pult mogott, es latod hogy hitelert folyamodtak...

Edes bosszu, de teljesen artatlan :)

2016. febr. 17. 07:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!