Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyes pasik ékszereket és minden jót vesznek a csajuknak más pasiknak meg az se jut eszükbe hogy bármit is adjanak?
Vannak azok a típusú emberek, akiknek az a hozzáállásuk, hogy ő magát odaadja egy párkapcsolatban, az akkora kincs, hogy húha, nem kell mellé más. Meg azok a pasik is, akik csalódtak a pénzéhes lányokban, aztán nem adnak semmit még a normálisnak sem. Plusz ugye "jaj, ha emancipáció van, akkor én nem fizetek SEMMIT" (aztán érdekes módon ez a fajta az, aki szerint a nő már férfi, ha nem tud jól főzni).
Az más kérdés, hogy nekünk, nőknek is lépni kellene, ha nekünk nem felel meg, ahogy velünk bánnak. Már nem a hisztire gondoltam, hanem ha első két randin látszik, hogy nekünk nem felel meg, ahogy a pénzzel meg velünk bánik, akkor nem ragaszkodunk hozzá foggal-körömmel, mert jaj, amúgy értelmes meg nem bunkó meg jól néz ki...
Én a magam részéről úgy vagyok vele, hogy nekem taszító az, aki garasoskodik azon, hogy jaj, mindenki fizesse a saját fogyasztását meg egy centet nem hajlandó semmibe beleadni. Nekem az a szimpatikus, hogy első randikon az fizet, aki meghívja a másikat, utána meg váltásban. És hogy ne filléreskedjen vki egy 300 Ft-os tábla csokin vagy évi egy mozijegyen.
Nekem szerencsém van a párommal. Nem vesz kacsalábon forgó palotát stb., de nem is várom el tőle. De meglep egy-egy pudinggal, joghurttal, csokivel, bélyeggel (gyűjtöm), és én is ugyanígy meglepem őt csokival, sütivel, most épp gránátalmaszörpöt vettem neki, mert ivott már vmi más gránátalmás italt, és ízlett neki :D.
Ez jellem kerdese, szamomra fontos az, hogy a szeretet fizikai es erzelmi kimutatasa mellett, ez neha targyakban is megjelenjen. Mert en imadok adni es imadok kapni is a szerelmemetol, lehet egy aprosag is de lehet pl egy romantikus hetvege Parizsban, mindkettoben a szandek a lenyeg az h gondolt ram:-))
Nyilvan nem kell mindennap ajandekot venni, de havi egyszer jolesik kedveskeskedni, mert miert is ne?:-))
33/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!