Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyes pasik ékszereket és minden jót vesznek a csajuknak más pasiknak meg az se jut eszükbe hogy bármit is adjanak?
Szerintem itt sokan félrértik a kérdést. Én pl nem a pénzre hajtok, nem egy sétáló ATM-el akarok lenni, de néha valami apro figyelmesség jól esne. Mondjuk egy sportszelet meg egy szál tulipán a szülinapomra. Nem hiszem hogy ez túl megterhelő lenne anyagilag (kb 500 ft évente, amit akár még segélyből is ki lehetne nyögni, nem egy olyan-programozói- fizetésből ami neki van) és még utána járni sem kellene, mert a kisbolt szomszédban, a virágos két házzal odébb van. De három év alatt ez egyszer sem sikerült. Ezzel szemben én alkalmakra nagy összegű és sok befektetett munkát igénylő (saját készítésű, a világ végéről lehet csak beszerezni stb) készülök, és emellett is rendszeresen meglepem valami aprósággal (csoki, bor, egy póló, egy könyv amire rég vágyik, kulcstartó a kedvenc csapatával, stb) Ha esetleg megemlítem akár neki akár másnak hogy ez lehet hogy kicsit egyoldalú így, mindig megkapom hogy egy pénzéhes ribi vagyok.
20/l
Azért, mert vannak még normális pasik, akik nem csak a pénzben látják a szeretet kimutatását.
L
Férfi és Férfi között is van különbség.
Van aki jószívvel ad és van akit ez nem érdekli.
Van aki megteheti és ad, van aki nem igazán de mindent megtesz és vannak azok akik megtehetnék de mégsem adnak.
Nem kötelező valakivel együtt lenni.
Ma talalkoztam a baratnommel es a baratjaval. Annyi ajandekkal, kedvessrggel es figyelmesseggel halmozza el, hogy a kapcsolatom a mai naptol egy fabatkat sem er a szememben. Osszeszorult a szivem, hogy en is mennyire vagyom ezekre. :(
N
Sem a férjem, sem én nem tárgyakkal szeretjük kifejezni a szeretetünket, így aztán nagyon-nagyon ritkán veszünk egymásnak bármit. Ha valamelyikünknek is fontos lenne az ajándékozás, akkor ez másképp lenne.
Vannak, akiknek nem fontosak a tárgyi dolgok. Ha valakinek igen, de a másik ezzel nem foglalkozik, az gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!