Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy egyes pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egyes pasik ékszereket és minden jót vesznek a csajuknak más pasiknak meg az se jut eszükbe hogy bármit is adjanak?

Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 22:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
51%

valakinek kell ékszert adni a barátnőjének, hogy az ne hagyja ott, valakinek meg nem kell, mert elég neki a szerelem és az érzelmek :)

szerintem egyértelmű melyik a vonzóbb opció.

2016. febr. 17. 07:48
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

Megint jönnek a szélsőségek!

Egy kib*szott szál virág, meg néha csoki,egy üveg bor, ugyanúgy póló, vacsora-süteményfőzés, vagy mikor átmész egy szelet sütit/tortát vinni, nehogy már azt jelentse, hogy fizetsz a kapcsolatodra,meg a szeretetet pénzben mérjük!

A kutya megb*szta az ilyen hozzászólásokat komolyan :D

Igenis alap dolog az, hogy apróságokat adunk a párunknak. Van aki csak szülinapra,névnapra,karácsonyra,nőnapra, van aki meg SOHA! Itt a hangsúly úgyis azon van, hogy általában azok nem adnak semmit, akik otthon is ezt látták,vagy nem volt még normális párkapcsolatuk korábban, vagy pedig direktbe ilyenek,merthogy ők aztán nem költenek magukon kívül másra egy fillért sem! (ismerősi,családi és baráti körömben, valamint személyesen is ezt tapasztaltam!)

30N

2016. febr. 17. 07:53
 23/32 anonim ***** válasza:
94%

az lemaradt, hogy :

" jaj én se adok meg kapok semmit,de tudom,hogy szeret a barátom/férjem attól még" Ó hogyne, a maga módján szeret,ha ezt tutira tudod és egyébként meg közösen éltek,neveltek gyereket is,akkor semmi gond!!

De ha már ott tartasz, hogy állandóan látod, hogy mások miket kapnak a párjuktól,és elszorul a szíved, na akkor jobb,ha felébredsz!

2016. febr. 17. 07:54
 24/32 anonim ***** válasza:
67%

22-es: a kérdés ékszerekre vonatkozott. nem apróságokra.

bár fizikailag az ékszer is lehet apróság ;)

2016. febr. 17. 08:04
 25/32 anonim ***** válasza:
55%

Mért vagytok ennyire tárgyakhoz ragaszkodóak?

Mért így kell kimutatnia egy férfinak hogy szeret titeket?

Annyira érthetetlen ez.

Rohadtúl nem erről szól egy párkapcsolat. Amelyik nő ezt elvárja annál fejben nincsen rendben valami.

2016. febr. 17. 11:45
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Csajok, nem a barátnőt kell irigyelni, h az kap rózsacsokrot, ékszerszettet, édességet, ruhát, hanem kib.aszni a sóher, bunkó pasit a .csába, de ha ti olyan hülyék vagytok, h akkor is megadtok neki mindent, értsd, vele vagytok, hozzá mentek feleségül, gyereket szültök neki, minőségi szex, tiszta, rendes otthon, stb. akkor rajtatok nem tud senki segíteni, elvesztetek és megérdemlitek a sorsotok.

Nem sírni és irigykedni kell, hanem váltani. Aki félévente egy szál tulipánra vágyik, az miért nem olyannal van, aki megadja ezt neki?

2016. febr. 17. 12:04
 27/32 Titusztitusz ***** válasza:
36%
Gonddolom a válasz olyan egyszerű, hogy ahogy mondani szokás:KÉTFÉLE hímnemü szokott lenni mindig...Az egyik típusu pasi "pénzzel", ékszerekkel,ajándékokkal, anyagi javakkal, kocsival, stb. szereti lenyűgözni a szíve hölgyét, a másik típusu férfi pedig mondjuk jó szexel, férfias kisugárzással, "ellenállhatatlan tesztoszteronillattal"...Erre szokás mondani, hogy kinek mire van tehetsége, és módja...
2016. febr. 17. 12:17
 28/32 anonim ***** válasza:
20%
Jól mondja az előttem lévő
2016. febr. 17. 14:03
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Hímneműből lehet, hogy kétféle van, na de férfiból (é. nagykorú, értelmes felnőtt egyed) szerencsére sokkal többféle.
2016. febr. 17. 14:06
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

22-es, a kérdésben szereplő ékszer, és a néha 1-1 szál virág elég messze vannak egymástól... Egyébként én még mindig tartom, hogy egy masszázs, egy közös fürdő, valami közös program sokkal inkább kifejezi számomra, hogy a másik szeret engem, és törődik velem, mint az, ha időnként hozzámvág valami ajándékot.

Nem értem, ezen mit kell lepontozni.

Konkrétan a kérdésre válaszolva: azért, mert a barátnőik is mások lehetnek, vannak lányok, akik igénylik a tárgyi ajándékokat, emellett lehet ők is úgy érzik jónak kifejezni az érzelmeiket, plusz az anyagi helyzetükben is lehetnek különbségek, ezért vannak különböző hozzáállású férfiak, ennyi.

2016. febr. 17. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!