Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen igénytelen 27-35 körüli nők miért vannak így elszállva maguktól a társkeresőkön?
Az igénytelen alatt azt értem, hogy rusnyák, elhízottak, látszik hogy nem adnak az alap dolgokra mint pl: zsíros a haja, zsíros az arcbőre, ezeréves agyonmosott felsőben van a képeken és még hasonlók.
Ennek ellenére olyan nagy önbizalommal rendelkeznek, hogy kb. szó szerint a fehér lovon szőke herceg kéne nekik.
Én elég jóképűnek mondanám magam, meg a visszajelzések is ezt igazolják, ennek ellenére állandóan betalálnak a fentebb leírt típusú nők.
És ha nem reagálok vissza a leveleikre, akkor megkapom hogy én vagyok a "beképzelt bunkó paraszt".
(persze ezek után azért megkapják a helyreigazítást)
Egyáltalán nem értem, ezek a nők mit gondolnak, nincsenek tisztában az adottságaikkal?
Nehogy valaki felszínesnek gondoljon, de van bennem annyi tartás, hogy nem egy elhízott igénytelen nőt szeretnék magamnak, ha már vagyok olyan jóképű, hogy megtehessem az ellenkezőjét.
Szívem szerint linkelnék képeket, de ugye ezt nem lehet, szóval privátban sem küldök, legyen annyi elég, ezt szerintem mindenki ismeri: mikor egy nő a helyi közértbe lemegy a férje kiült és megnyúlott bolyhos mackónadrágjában, egy papucsban, és egy szakadt pólóban, és ez mellé még hozzájön hogy kövér, és a megjelenésén kívül az egész feje is el van hanyagolva.
Kb. ez a kategória amiről beszélek, van aki kevésbé, de van aki túlszárnyalja ezt.
Amiért a hasonló pasik is.
Vagy akik itt a gyk-n verik magukat naponta, hogy miért nem a belső érték a fontos, de nekik is csak a fullos csajok jönnek be.
Kezdem azzal, hogy szellemileg a béka feneke alatt vannak.
Értelmes nő nem tesz ki ilyen képet, és nem azt mondom, hogy toljon rá photoshoppot, meg tegyen ki tíz éves képet, amin még karcsú volt és fiatal.
De igenis adjon már magára legalább annyira, hogy a legjobb formáját hozza egy képen. Elvégre tetszeni akar, nem riogatni.
Nőként is értem én, hogy miről beszélsz. Egyszer-kétszer poénból megnéztem, milyen nők vannak fent... atyaég! Fater kockás ingében pózol a koszos fürdőben a száradó ruhák előtt...
Az adatlapok is megérnek egy misét, sokszor nem tudtam, hogy sírjak, nevessek, vagy szégyelljem hogy nő vagyok.
A butaságuk a magyarázat a másik felére is: neki te tetszel. Bejössz. Pont. Bele se gondol, hogy ez kölcsönös kéne legyen. Ez nem egy katalógus, ahol rábök a pasira, hogy te jöhetsz, este hatra várlak.
És a reakciója is arra utal, hogy sötét mint az éjszaka. Háborog, átkozódik.
Azt az egyet nem értem, hogy tonna számra vannak fent a társkeresőn ilyen pasik is. Ezek hogy a fenébe nem találnak egymásra?!
Mármint azon kívül, hogy külsőre nem jönnek be egymásnak, és sose írnának rá egy ilyen igénytelen külsejű egyénre. :D
Aki szidja a kérdezőt: bocs, de hadd védjem be.
Alacsony vagyok, és a dundi is dicséret. :) És még szépnek se látom magam, bár ízlések és pofonok.
Válás után társkeresőztem (vicces sztori, hogy jutottam el idáig). Egy kis smink, belőttem a hajam, egy csinos ruha: pont úgy, mintha randira készülnék. Megkértem egy barátnőm, csináljon pár képet.
Tettem fel én is olyat, ahol se smink, se gála: kirándultunk. Van egész alakos kép is, nem is egy: nem fogom azt hazudni, hogy 42 kilós topmodell vagyok, hogy élőben meg arcra essen szegény pasi. :D
Ja, és szégyenlős vagyok, hogy én írjak rá bárkire.
Ennek ellenére nem sokáig maradtam magányos, sőt meglepően sok jelentkező akadt. :)
Nem a nők súlyával van a gond, vagy a korával, hanem az igénytelenséggel meg az ostobasággal. Az pedig minden korban és minden formában undorító.
A kérdező nem találkozott a másik oldallal.
Mikor a vén, fogatlan, alkesz kinézetű pasik írnak rá a fiatal lányokra, vagy mikor a "teccő ge.c.i kő kóla" stílusú levél után vergődik, hogy a nőket csak a külső érdekli, pedig ő mennyire rendes pasi.
És ha nem válaszolsz, akkor vagy ám mindenféle beképzelt, öntelt rih.erongy. :D
Kérdező: ez van.
A társkeresőzés olyan, mint a könyékbeli tavakon a pecázás: tíz esetből kilencszer törpeharcsa, és megy a kukába. A maradék lehet ponty, amúr, vagy lamúr. :D
De türelem kell, és kitartás.
Egy szemszöget már adtam a magam részéről, de mi lenne, ha filó inkább valami megoldást keresnél rá?
A legjobb az lenne, ha beállíthatnád, hogy bizonyos feltételeknek nem megfelelők ne is láthassák a profilod (egyes helyekről rémlik ilyesmi funkció). Bár én nem merném használni, mert sosem tudni, nincs-e a szűrtek között egy "csiszolatlan gyémánt".
Ha az, hogy minden boldog-boldogtalannak válaszoljak, azoktól a kapcsolatoktól veszi el az időmet, amelyekben jól alakulna a szimpátia, a közös hang, akkor egyszerűen kiírom profilba, hogy sajnálom, de számítsanak rá, hogy nem jut energiám mindenkinek megfelelően reagálni, és ezért tényleg csak azok kezdeményezzenek, akik magukra ismernek a leírásból. Innentől mindenki magára vessen, tudni fogják, mi az ábra, s nem érdekel, hogy valaki megsértődik, hisz ketté nem szakadhatok senki kedvéért. Normálisan megírt levelekre mondjuk mindig igyekszem válaszolni, akár tetszik a feladója, akár nem.
Ha olyan sok nő ír ebből neked a kategóriából, és nem tudsz átlépni a hülyeségükön, már rég összedobhattál volna egy pár soros visszautasító sablont megelőzésképp. :) Nem kell konkrétan megindokolni, miért nincs esélyük, elég, ha általánosan fogalmazol, pl. megköszönöd a megkeresést, de nem hiszed, hogy lenne jövőtök, más felfogású, gondolkodású embereket keresel (a kövérség és az igénytelenség is valahol fejben dől el, akár a jó szex).
Igazából nem értem, miért ilyen nagy ügy ez, tudni kell nem tudomást venni az ilyen emberekről, ahelyett, hogy sértésekké fajulna a dolog. Ha valaki az én megkeresésemre nem reagálna, levonnám a tanulságot, és azonnal felejteném is el, mennék tovább. Szíve joga nem tudomást venni rólam. Olyannal minek foglalkozni, aki nekiáll vergődni sértettségében? Komolyan, minek? Használd a feketelistát.
Nem olvastam végig a válaszokat, lusta dög vagyok, de reagálnék.
Minden ember valahol el van szállva magától. Én is az a kategória vagyok, aki neked nem jönne be, dagadék és mellé nem mentem el műterembe fotóztatni, felcsaptam a lovas képeim, mert azok vannak, mert rühellek fényképet csinálni, mert a világon a legszarabbul nézek ki rajtuk. Egyszerű képeim vannak fent, egy egyszerű, de mégis kövér nőről, ez vagyok én. Lovasban, fűfoltosban, mezőn, lóháton, sapkában, vagy mellényben, amit hordok és viselek, mert ez vagyok én.
Nekem ki van írva, hogy nem akarok szakállas pasit, mert nem tetszik, ne írjon, akinek gyerek van, mert nem szeretném, nem szeretném, hogy alacsonyabb legyen, vagy szőrös mint egy jeti.... na és akkor kapom az ívet... Tudod, igen, a 20.-nak, aki megszól már nem tudok kulturáltan írni. Amikor megírják, hogy vissza sem írsz te ( illetlen megjegyzések a lóval való szexuális életről) ..., annak sem tudok már kulturáltan vissza írni. Igen, szellemi magaslatról írok, mert fordulj fel, mi jogon szenyázol... ez van.
És igen, van, hogy ráírok olyan pasira, akinek mondjuk nincs kint, hogy mit nem szeretne és jobb, mint ami szerinted, nekem jár(??????), mert volt már olyan pasim, akitől a nyál összefolyt a számba és szerinte istennő voltam. Mert az ember próbálkozik, mert arra ír rá, aki tetszik neki. Mert ezt szeretné, és mert megpróbálná. Érdemel egy választ, én is szoktam azoknak visszaírni, akik nem jönnek be: Bocsi, másra gondoltam, de köszönöm, hogy érdeklődtél, legyen szép napod! És ha erre visszajön a lóval... ... na igen... senkinek nincs joga. Annak sem, aki kiírja, hogy malacok ne írjanak, mert lehet átfutottam, mert lehet elcsúszott a szemem rajta, ettől nem vagyok moslék...
A cél, ellenben a tieddel, nem a nők/pasik megalázása, mert kövérek, mert szőrösek, mert alacsonyak, mert nagy a fejük, mert kopasz, mert kancsal,...stb hanem az, hogy tudjátok nem egymást keresitek. Ne lobbants vitát, ne bántsd meg, ne oktasd ki, hogy kövér, hogy csúnya, mond el, hogy mást keresel és viszlát, ennél többre nem kell reagálni... becsukod az ablakot és továbblépsz. Nem alázol meg másokat és nem aláznak meg téged. Élni és élni hagyni. Ez a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!