Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják a férfiak, hogy aki szerény, az igénytelen?
Idézem:
"Ha fiatal lányként nem érdekelnek a ruhák, az csak leírva hangzik jól, de ha felteszel magadról egy képet a ruháidban, amik ugye nem állnak csinosan, nem divatosak, kopottasak is, mert hát téged ez nem érdekel, meg hát még bírja egy darabog, akkor a sok lelkes pasitól megkapod, h nem jössz be nekik valamiért."
"Szép és jó ezt leírni meg olvasgatni, csak a valóságban a "szürke kisegerek" baromira nem hozzák lázba a pasikat. De az vesse rám az első követ, aki nem figyel fel hamarabb egy jóízlésű, stílusos, dekoratív lányra, hanem egyből a 10 éves kabátjában és tornacipő+farmer kombóban járkáló lányra téved azonnal a tekintete. Tudom, nem a külső a legfontosabb mérce, aki aki ad magára, az a környezetére is igényes.
Egyébként ízlések és pofonok. Valakinek a modern lakások jönnek be, valaki meg jobban szereti a régimódi házakat."
Én is nagyon egyszerű nő vagyok. Nem szakadt, nem igénytelen, egyszerű. Azaz letisztultan öltözködöm, nem roskadoznak a polcok a ruháimtól, ritkán veszek újat valamiből.
Vannak ugyan pénzügyi gondjaim, de nincsenek álmatlan éjszakáim miatta, és nem is vágyok gazdagságra. Szeretek spórolni, aztán megvenni valamit, mert boldoggá tesz a vágyakozás. Ugyanígy az elsőre kényelmetlennek tűnő helyzetekkel.
Ma reggel pl nem volt ülőhely a vonaton. Kis gondolkodás után leültem a lépcsőre, és az ajtón át néztem ki, szebb is volt a kilátás, mint az ablakon, és kellemesebben is éreztem magam, mint az ülőhelyen, mert azt már megszoktam, ez meg új volt.
De ettől miért igényteleneznek meg gyerekeznek le?
(20 felett járok már...)
Két válasz miatt még elég erős ráhúzni ezt mindenkire...
Szerintem nincs így,sőt inkább ne legyen tucat,tehát jó is az.
Ezt màr kiírtad ma,egy-két ember ìgy reagàlt,és? Leszakadt az Èg?NEM.
NEM TARTUNK IGÈNYTELENNEK. Inkàbb legyen kevesebb ruhàd,de azok jòl variàlhatòk...Tudod milyen kiràly cuccokat lehet kifogni turibòl?Tök ùjak,nem jön veled szembe,mint a pink kabàt meg a strasszos farmer...Az igénytelenség az,ha valaki piszkos,stb. Nem az,ha nem jàr a mostani 15 centis pàrducmintàs csizmàban...
Meg minek annyi ruha? Jövőre màs lesz a páwadivat...Vannak viszont ruhàk,amik "örökzöldek"...Ennyi...
Nem olvastam el.
Én nem gondolom. Tehát már is nem érvényes az általánosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!