Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert csinaljak ezt a ferfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinaljak ezt a ferfiak? K. urvas, de megis o kell?

Figyelt kérdés

Azzal jonnek mindig, hogy jaj, amelyik csajnak kinn vannak a mellei, labai, azok rib.ik, meg nem szeretik ha egy no nagyon sminkeli magat, nem szeretik, ha mukormei vannak, megis mindig az ilyen nokhoz mennek oda, es nem olyanhoz, aki jol nez ki, de szolidabb. Raadasul az ilyen csajok azok, akiknek mindig van pasijuk(es nem par honapig)...

Most oszinten, akkor hogy kellene kinezzen egy no?!

2016. febr. 15. 11:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Ennek is csak az a baja, hogy nem veszi őt észre valami jóképű izmos macsó, semmi több. Ha nem csak a külsőt nézné ez is, már rég lenne valakije.
2016. febr. 15. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:

Mik ezek az ellentmondások?

Allítólag a szolidabb nőkhöz nem mennek oda a férfiak.

2016. febr. 15. 11:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, teljesen ezt látom én is, viszont szerintem valószínű, hogy az ilyen ribikkel csak a szex miatt vannak együtt, de semmi más programjuk nincs, vagy beszélgetés...
2016. febr. 15. 11:46
 14/20 anonim ***** válasza:
#14 teljesen egyetértek veled.
2016. febr. 15. 11:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Volt olyan, hogy en akartam tobbet egy olyan pasitol, akinek a kulseje atlagos volt(talan), baratnoim ki voltak akadva, hogy ez tetszik nekem, de a sracnak, mikor megismertem fullos csajok kellettek... Nem eleg egy 10/8 vagy 10/9es csaj, 10/10es kell
2016. febr. 15. 11:50
 16/20 anonim ***** válasza:
26%
Persze, majd el is hiszem,hogy egy nő akar valamit egy talán átlagos külsejű pasitól, hogyne. :)
2016. febr. 15. 11:54
 17/20 anonim ***** válasza:
31%
Most akkor meg minek hisztizel? Akadna neked is pasi. De biztos az a paraszt köcsög kellene neked is.
2016. febr. 15. 11:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Kezdj el gondolatebresztobb kulsot kialakitani. Erezd magadrol, hogy szexi vagy. En nem sminkelni szoktam, hanem szexelni az elettarsammal. :) Szoval kezd sportolni, olyan ruhakba / ruhazatban jarni, ami csinos. Egy rovid sajat korom kilakkozva messze nem kozonseges peldaul. Vagy egy jol megvalasztott frizura.

A szemelyiseged olyan, hogy nem kivancsiak rad. Valtozz ebben is!

N

2016. febr. 15. 11:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Kereslet és kínálat. Ha azoknak akarsz tetszeni, akinek az általad említett típus tetszik, akkor nézz ki úgy.
2016. febr. 15. 12:03
 20/20 anonim ***** válasza:

Soha ne kérdezd meg egy pasitól, hogy mi tetszik neki. Fogalma sincs róla :D

Elméletben szinte mindenki az egyszerű, visszafogott lányokat kedveli. De ez mese habbal. Ha fel akarsz szedni valakit, akkor csábítónak, feltűnőnek, figyelemfelkeltőnek kell lenned. Hogy amikor hazamegy, akkor is eszébe juss. A szolid, tizenkettő egy tucat lányok nem fogják meg úgy egy férfi figyelmét.

Nem kell egyébként közönségesnek lenni. De kell egy kis smink (nyugi, azt fogja hinni, hogy nem sminkeltél), legyen megcsinálva a hajad, a körmöd, és legyél jól felöltözve. Lehet a ruha zárt is, ha megmutatja az alakod és van rajta valami, ami megragad az emlékezetében. De persze legegyszerűbb a rövid VAGY dekoltált ruha.

Utána már lehet az ember egyszerű otthon, sőt olyankor már ez is általában az elvárás. De ismerkedésnél nem. Persze sokan mantrázzák az ellenkezőjét, de ettől még nem lesz úgy.

2016. febr. 15. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!