Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kopaszodás vs őszülés - melyik a rosszabb fiatal korban? Hölgyeim, azonos feltételek mellett melyiket választanátok? (lent)
Tételezzük fel az alábbiakat - adottak ugyanazok az esélyek, tulajdonságok, de az egyik kopaszodik erősen, a másik őszül erősen. Fiatalok vagytok (30 alatt). Melyik a rosszabb? Melyiket választanátok inkább?
Nem érvényes válaszok:
"egyik se, legyen csak dús és színes haja alapból"
"nem tudom, hülye vagyok"
"hülye a kérdező"
Attól függ.
Van akinek az ősz haj jól áll. Van, akinek a kopasz/nagyon rövid haj jól áll, akkor is ha látszik, hogy egyébként ritkul/kopaszodik a haja.
Ami a legrosszabb? Amikor kopaszodik, és átfésüli a haját a másik oldalra, hogy ne látszódjon. Meg amikor festi a haját, mert őszül, de lenő. Na ezek a legrosszabbak.
Egyébként mindkettő teljesen természetes jelenség, a legápoltabb, legsármosabb pasikkal is előfordul, és egyiket sem tartom zavarónak.
És nem érdekel, hogy szerinted a válaszom nem érvényes, nem az oviban vagyunk.
Attól függ melyik pasi tetszik jobban. (nincs olyan, hogy egyformán mindkettő). Szóval ha a kopaszodó pasi pofija, személyisége jobban bejön, simán választanám őt. Magyarul egyáltalán nem taszít ha kopaszodik egy pasi.
Egyébként szerintem a hajfestés kb ugyanolyan nevetséges mint a paróka. Nőként én nem festem a hajam mert károsítja a festék...akkor a férjem ne fesse már férfi létére. (Nem is teszi, pedig őszül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!