Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan férfiről, akinek megvan mindene, de semmit nem hajlandó fizetni egy nőnek, és anyagilag támogatni sem?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők válaszára volnék kiváncsi.

2016. febr. 13. 22:10
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

#23 vagyok

Nem irtam hogy elvárom, de aki megtud venni és fenntud tartani egy több millios vagy tízmilliós autót az van annyira "elengedve" hogy egy cukrászdai vagy kavezoi fogyasztás nem fogja olyan szintre juttatni hogy este el kelljen gondolkodnia az élelmiszerboltban mennyi fér bele az aznapi vacsorapénzbe. Erted mar mire gondolok kedves kérdező?

Vannak ilyen ismerőseim, pontosan ismerem hogy egy bizonyos színt felett mennyiből gazdálkodnak és mi fér bele.

Én is meghivtam kávézni, szendvicsezni, sütizni már olyan barátnőmet akiről tudtam hogy nem áll jól anyagilag és engem sem vágott padlóra az a 1500-2000-3000 forint amit költöttem.

Volt olyan 40 férfi ismerősöm aki a masterjanak a diploma osztó utáni ebédjen nem hivott meg minket egy ebédre pedig 2 voltunk csajok vele akiket direkt ő hivott a diploma osztojara. Kb.18-20000 forint lazán belefert volna neki, hiszen több tízmilliós a vagyona.

Nem arról van szó hogy én miért nem fizetek. Arrólvan szó akinek Mindene megvan az miért nem akar fizetni pedig megteheti??? Ha nem lenne pénze fel sem merülnea gondolat.

2016. febr. 14. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!