Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan férfiről, akinek megvan mindene, de semmit nem hajlandó fizetni egy nőnek, és anyagilag támogatni sem?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők válaszára volnék kiváncsi.

2016. febr. 13. 22:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Oké, nem várom az anyagi támogatást, de nehogymár fontosabb legyen a büszkesége mint egy aranyos gesztus, ami KÖLCSÖNÖS. Ez az egyenjogúság, nem a távolság és az önállóság, hanem a kölcsönösség a lényeg.
2016. febr. 13. 23:54
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Nalam ez azert nem mukodik, mert en nagyvonalu vagyok, nokent. Magyarul siman fizetek a szerelmemnek az etteremben, nem rugozom a penzem, meg ajandekot is veszek neki alkalmom nelkul megsem erzem magam marhanak:-)

Ez kolcsonosen mukodik, elhalmozzuk egymast es ez szamomra igy termeszetes. Azzal, ha egy pasi zero osszeget kolt ram azzal nem az a baj, h "uristeeen nem kaptam semmit", mert szerencsere keresek annyit h mindent akit szeretnek megvegyek magamnak.

A gond az az ilyen emberekkel h nem joszivuek es meg a sajat anyjuknak sem segitenenek, baratokrol, rokonokrol nem is beszelve. Ennek a logika menten pedig kilyukadunk a jellemhez. En ha valaki bajban van segitek, sosem megyek utes kezzel a baratokhoz, es itt nem csak anyagi dolgokrol van szo, hanem erzelmi tamasz is es ilyesmi.

Masreszt az az ember kb aki kvazi egy szarrago, jellemileg, erzelmileg ertelmileg nincs azon a szinten h akarcsak 5 percre lealljak vele beszelgetni, mert materialista az ertekrendje en pedig idealista vagyok:-)

Az pedig, hogy valaki kihasznalta evekig es ezt nem tudja feldolgozni, az meg vegkepp arra utal, hogy a multjaban el es nem kepes feldolgozni regi serelmeket ergo nincs kesz egy parkapcsolatra.

Ez olysn h pl megharap egy kutya, next time ovatos leszek, na de ez nem gatol meg abban h rettegjek minden szoros negylabutol, mi tobb keruljem oket, vagy eppen ne oleljem at azt amelyik nekem szimpatikus. Hasonlo mint a szivtores, persze en is csalodtam anno az exeimben, whooopy doooh na es akkor most mi van?Le kene irnom az osszes pasit?

Nem.Tul kell lepni rajta, levonni a konkluziot, es ovatosan de nyitottan allni a kovetkezohoz.

2016. febr. 14. 00:00
 23/31 anonim ***** válasza:

Velem a barátom elég bő kezű: kaptam már tőle ruhát, cipőt, ékszert, sminket, drága szemüveget. Én is megpróbálom visszaadni mindezt neki nagyon sokszor ruhát, cipőt veszek neki de volt már órát és háztartási eszközt is vásároltam neki.

Ha azt láttom hogy valaki a legújabb Mercedessel jönde fillerb...szo, szóval egy tetves kávét vagy süteményt is sajnál akkor avval le nem állok. Ha valaki ennyire irigy akkor nincs értelme annak hogy vele kezdjek. Ha van pénzem és képes vagyok örömet okozni másnakakkor természetes hogy adok. Nagyobb öröm adni mint kapni.

Nem tartom oknak azt hogy előttem más nő anyagilag levette. Nem én vettem le igy nincs oka arra hogy sajnálja tőlem a pénzét. Ha pedig nem tud tuljutni ezen akkor maradjon maga és nyalja a sebbeit. Ingyen nem leszek valakinek a pszchio párnája főleg annak aki egy kávét sajnál.

Nem érdekel mid van ha annyira soher vagy hogy tudatosan nem akarsz áldozni akkor én nem pocsekolom a drága időm egy ilyen emberre.

Úgy irom hogy nincs mef mindenem de megpróbálok erőm felett is adni annak aki megérdemli.

25n

2016. febr. 14. 00:02
 24/31 anonim ***** válasza:

Azt gondolnám, hogy nem lehet vele tervezni. Én különkasszán vagyok a páromtól és nekünk ez így jó időnként meghív valamire máskor meg én hívom meg őt. Együtt építjük az életünket, közös költséget felezzük (lakás, rezsi, étel) egyébként mindenki úgy gazdálkodik ahogy akar.

Egy a példában szereplő pasit hülyének néznék. Választott egy nőt. Rosszúl. Utána meg a leendő barátnőt szivatná érte? Ha meg terhes a lány lesz ott a GYED és kesz? Az ilyen emberre a macskámat nem bíznám egósértett vadbarom aki nem tudja túltenni magát a csalódáson. Nem érdemes foglalkozni vele.

2016. febr. 14. 00:09
 25/31 A kérdező kommentje:

Nem, nem szivatnám érte a leendő barátnőmet, de nem költenék rá, ha neki is van pénze.

Az apróságoktól most tekintsünk el.

Itt arról van szó, hogy ha ez az egész nem derült volna ki, még ma is támogatnám, mert simán elvenné a kínálkozó pénzt hiszen neki az talált pénz.

Sőt még a rohadt mobilját is én fizetem, pedig arra aztán végképp nem szorul rá, csak az is így maradt az évek alatt..

2016. febr. 14. 00:18
 26/31 A kérdező kommentje:

# 23

Miért nézed azt, hogy ki mivel jön, és miért okoz neked az örömet, hogy nem költöd a saját pénzed? Arra nem vagy büszke, hogy ki tudod fizetni? Vagy mi?

EZT NEM ÉRTEM MEG!

Persze ha felajánlja hogy meghív azt illik elfogadni, de elvárni csakmert mercivel jön?

Hát B"""+

2016. febr. 14. 00:27
 27/31 A kérdező kommentje:

# 22

Ja, én is nagyvonalú voltam, és hűséges is, most meg egy négerrel van.

2016. febr. 14. 00:29
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
De, pont hogy a leendő barátnőd szivatnád. Nem érted? Ezek a dolgok egy normális párkapcsolatba kölcsönösek. Senkinek nem kell eltartani a másikat, de a te hozzáállásod undorít. Hülye voltál önként (gondolom senki nem tartott isztolyt a fejedhez, hogy fizess a csajnak mindent) aztán jön egy teszem azt normál hozzáállású lány, aki nem akar kihasználni te meg kijelented, hogy nőnek te semmit nem fizetsz. Alárendeled őt a pénznek a saját múltbeli sérelned miatt. Szerinted van éppeszű ember aki ezt tűri? Neked kell túltenni magad a sérelneiden nem a világnak tolerálni a hülyeséged.
2016. febr. 14. 10:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Figyelj te a ló egyik oldaláról esnél át a másikra, nem zavar??? El tudsz vonatoztatni a szélsőségektől? Nem ártana. ökör voltál mert százezreket öltél havonta egy csajba. Kezdjük azzal hogy jóérzésű csajnak ez alapból fura lett volna, mert ez nem kevés pénz...nagyon nem...De azért mert gyökér voltál és egy ilyen phicsa jól lehúzott, a következő barátnődtől sajnál apróságokat? Ami minden normális kapcsolatban benne van? Hogy elviszed kajálni (nem luxus helyre), vagy veszel neki virágot, meghívod egy kávéra stb...Én nem értem miért nem lehet a realitások talaján maradni.
2016. febr. 14. 11:22
 30/31 anonim ***** válasza:
18as vagyok:csak páran emlegették a lakbért,azért hoztam fel én is.Viszont egy kávé egy nem éppen Starbucks vagy Frei Kávézó helyen 200-300 ft,ha ilyen presszóról van szó.
2016. febr. 14. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!