Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mik voltak azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mik voltak azok a tulajdonságok, ami miatt a férfiak titeket választottak egy másik lánnyal szemben? 22L

Figyelt kérdés
2016. febr. 12. 23:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy konkrétan versengtem volna egy másik lánnyal egy pasiért (vagy csak nem tudtam róla :D)

de szerintem ami miatt elég sok embernek megtetszem:

-a külsőm (átlag ideálnak megfelelő alkat, magasság, arc, hosszú haj)

-a kisugárzásom (vagy minek nevezzem..a lényeg, hogy sokat mosolygok, vidám vagyok)

-tudok flörtölni, viccelődni

2016. febr. 13. 14:10
 12/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Mert okos vagyok, szép, jó az ágyban, vicces vagyok, és hülye az, aki nem engem választ.
2016. febr. 13. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Erre sajnos nem tudok pontos választ adni.

Nem vagyok egy tipikus szépség, inkább érdekes vagyok, mint szép.És inkább erre is törekedtem mindig, hogy inkább vonzó és különleges legyek, mintsem egyszerűen szép.Szóval amolyan különc vagyok/voltam, de úgy látszik bevált...

Egyik esetben például egyik exem, mikor 2 év szünet után végre újra láttuk egymást, találkoztunk, amint meglátott, azonnal, ott helyben szakított a barátnőjével a szemem láttára, pedig már jó ideje együtt jártak.Na, ebben az egy esetben sejtem, mi lehetett az ok, hogy engem választott a másikkal szemben.Szerintem először is, az emlékek.Hiszen igazából sosem szakítottunk, csak valahogy hosszú ideig nem kerestük egymást valamiért.Aztán az újbóli találkozás előhozta mindkettőnknél a kellemes régi emlékeket és hát változtam is, előnyömre, még jobban megtetszettem neki és folytattuk végre ahol abba hagytuk.

Sok olyan férfi volt, aki miattam dobta el a kapcsolatát, volt, amelyik a feleségét akarta otthagyni értem.Nem tudom, miért.Én sosem tettem ezért semmit, soha nem akartam beletaposni egy másik kapcsolatba, nagyon kínos volt ez mindig nekem.És minden esetben olyan hirtelen történt.Rám nézett az illető és hanyatt-homlok képes lett volna otthagyni mindent, mert én kellettem neki.Mindegy, hogy a másik nő szebb volt, jobb volt nálam.Nem értem, miért.Sosem jutott eszembe megkérdezni.Kisugárzás szerintem.

2016. febr. 13. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Egyébként kisugárzásnál, vonzó tulajdonságoknál említeni szokták atipikus dolgokat, hogy vidámság, önbizalom, modell alkatot képzelnek el, hosszú hajat, meg a többi sztereotípia.Nos, rám ezek nem igazán illettek.

Sosem voltam különösebben pozitív vagy vidám, inkább csendes antiszoc voltam, önbizalom nem tengett túl bennem, azonban ezt helyettesítette egyfajta "leszarom" hozzáállás, így aztán sok mindent megengedtem magamnak, ami a többiek számára könnyen tűnhetett önbizalomnak, vagy akár vakmerőségnek is, közvetlenségnek.

Az alakomat sem mondanám különösen vonzónak, vékony, karcsú voltam mindig, arra számítottam volna, a fiúknak jobban tetszenek azok a lányok, akiken van mit fogni...

Bár a hajam most hosszú, de az említett "hódításaim" idején vállig érőnél hosszabb sosem volt.Akkoriban mindig hosszabb vagy rövidebb Kleopátra frizurám volt, fekete vagy vörös.

Szóval nem valami tipikus cicababát kell elképzelni.

2016. febr. 13. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!