Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom telefonál a kolleganőjével:Na és, jó kislány voltál? Szükséged van rá? Nekem van olyan az asztalomon, adhatok belőle, tudod, ha elég kedves leszel, meg ilyesmi. Ennyit hallottam, a másik végén pedig folyamatos kacarászást.
Hát szerintem ez elég érdekesen hangozhatott, viszont mivel előtted csinálta, így nem hinném, hogy lenne titkolnivalója.
Valószínűleg cikis helyzetbe kerülhetett valami miatt a kolléganője és ő meg cukkolta. Gondolom jó ideje dolgozhatnak együtt...nem hinném, hogy aggódni kellene. :)
De azért megmondhatod neki, hogy legközelebb kiporolod a seggét, ha itt olvadozik a telefonban! :D
Lófszt, annyiba se nézi a nőjét, hogy ne előtte csinálja. Én fogadni mernék, hogy már meg is volt neki a nő a munkahelyén, és ha kiderülne, akkor is csak leoltaná a párját, hogy ne hisztizzen, egy férfinak szüksége van ilyesmire meg hasonlók, lényegében a párja lenne akkor is a hibás és a hülye.
De ez elég flörtölős. Te ismered a férjed, neked kell tudnod mennyire megszokott tőle ez a fajta lazaság a kollégákkal.
Ha az én párom ilyesmit csinálná nagyon furán néznék. Ő még velem se neszél így nemhogy más nővel.
Két gyerekes, 40 feletti emberekről beszélgetünk, nem pedig 17 éves szexuálisan túlfűtött tinikről!!!!!
Azt gondolom, ha megcsalna, akkor nem a gyerekek és a te füled hallatára cseverészne a szeretővel! Akkor sunnyogna, és titkolózna. Lehet ő a bohém úr az irodában, aki mindenkit ugrat, mindenkivel flörtölget egy kicsit...igen ez könnyen lehet! De koránt sem biztos, hogy valaha is megcsalna!
Annyira utálom, hogy itt rögtön mindenki képes úgy ítélkezni, hogy nem is mérlegeli az alap adatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!