Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy végre találok valakit, akivel minden stimmel, de állás miatt elköltözik egy másik városba?
Nem is lenne ezzel alapból probléma magával a költözéssel, mert már volt távkapcsolatom. A gond annyi, hogy nem lenne rám ideje (sok meló, hétvégén is), ráadásul barátokhoz költözne, ahol magánélete sem lenne...
Nem érzem igazságosnak, hogy végre együtt lehetnék egy olyan emberrel, akivel tényleg boldog vagyok és el is veszi tőlem az élet?
Véleményeket szeretnék, hogy ilyenkor lehet-e valamit tenni és ha igen, mit...
Köszönöm
Én 24L ő 27F
Később lehet tudtok ott a másik városban esetleg egy közös albérletet kivenni vagy valami nem?
Gondolom ő sem akar évekig más nyakán élni. Megmelegszik kicsit a helye aztán úgyis látja érdemes e a cégnél maradni vagy nem. Ha igen, és akar téged is, akkor utánamész. Ez szerintem bőven kialakul egy év alatt. Addig meg ki lehet bírni távkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!