Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet titeket elcsábítani?
Figyelt kérdés
Mi szokott legelőször megfogni egy lányon/srácon?Most itt gesztusra, külső tulajdonságra gondolok.
L18
2010. márc. 30. 14:41
1/8 anonim válasza:
Szép arc, popsi. De lehet akármilyen jó teste, ha nekem az arca nem tetszik akkor inkább hagyom is. Meg szeretem, ha egy csajért küzdeni kell és nem hullik az ölembe csak úgy. Bár azokat is szeretem de mindig csak 1-2 éjszakára. Akiért megkűzdök az viszont marad, ha úgy alakul:) F/21
2/8 anonim válasza:
Én a lányokon mindig az arcot nézem meg először. Utána az öltözködés, és az alak. Persze volt már, hogy egy lánynak a hajába lettem szerelmes, mert annyira szép volt. :)
3/8 BlackSword válasza:
arc, szem, mosoly, kéz, alak... persze megnézem azt is, hogy hogyan öltözködik... ezekből sokminden leszűrhető... bár én vállogatás vagyok... Nem jönnek be a plázacicák, valamiért a szőkék, pedig két szőke barátnőm is volt, és igen kellemes élmények maradtak utánuk... nálam egy kacér, de nem kihívó mosoly...
4/8 Decoy válasza:
arc, szem, szívmelengető mosoly:D test, öltözködés ápoltság....
5/8 anonim válasza:
szem, arc, haj, kéz, öltözködés, alak.
17/F
6/8 anonim válasza:
Arc , ne legyen túlzottan kisminkelve , ápoltság ,átlagos öltözködés nálam ezek a legfontosabbak. 19/f
7/8 anonim válasza:
pihe puha finom cicik,tenyérbeillőek,formás fognivaló popó,szép hasika,gyönyörű száj,szemek...
8/8 anonim válasza:
Szép formás test, szép arc, szép szemek, szép mosoly....
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!