Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg gond, hogy a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg gond, hogy a barátom mellett nem akarok "úgy" megismerni senkit?

Figyelt kérdés
Ha próbálkoznak nálam, mindig leszögezem az elején, hogy barátom van és csak haverkodás/barátkozás jöhet szóba. Ezen a legtöbb pasi megsértődik, és volt több olyan is, aki azt mondta, hogy nyitottabbnak kellene lennem. Egy olyan is volt, aki még le is hordott rendesen. Azt állította, hogy ha valaki nagyon akar, akkor jobb tud lenni, mint a barátom, és elhódít mellőle, felesleges játszani az eszem. Mondom, nekem senki sem jobb nála, meg sem közelíti nálam senki. Azt mondta, hogy bunkó vagyok és gondoljak vissza erre, amikor vége lesz a kapcsolatomnak egyszer, és nem kellek már senkinek, úgyis csak addig oszthatom az igét magas lóról, ameddig itt van mellettem a "pasim". Kissé lefagytam, hogy mégis mi ez, ezt most tényleg azért kaptam, mert szeretem a barátom, ő a legjobb, és nem nyitok mások felé?

2016. febr. 12. 13:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a fenébe ezeket a bunkókat :D Megsérted az egójukat mert azt hiszik nekik minden csaj szétteszi a lábát.. Ha egy meg mondja hogy nem, akkor jön ez a szöveg.

Én sem keresek semmi ilyet, nem is érdekel. Ne bánd hogy ilyen vagy és NEM GOND. Maradj ilyen, mert ez nagy kincs :)

19L

2016. febr. 12. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:

"Másrészt én nem azzal kezdeném, hogy van barátom. Ebből nekik az jön le, hogy "ha nem lenne, akkor még csak jöhetne, de hát oda vagy kötözve a pasidhoz". És nem az, hogy te, mint önálló ember, nem akarsz ismerkedni. Szóval én rövidebben elintézném, egy "most nem ismerkedek" mondattal."

Nehogy azt hidd, hogy ebbe nem kötnek bele az ilyen gyökerek.

2016. febr. 20. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
az a baj hogy már megint kiemeled a kérdést. kit érdekel hogy te milyen hűséges vagy.
2016. febr. 20. 20:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Ennek akkor lenne értelme, ha tudná bárki is, hogy ki vagyok, de még a nickem sincs kinn. Így nem találd, szóval mehetsz is innen. :)
2016. febr. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!