Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még valaki így, vagy volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki így, vagy volt már? Ha igen mi a megoldás? (hosszú lesz)

Figyelt kérdés

Az egész még általános iskolában kezdődött, miután apám meghalt azóta én lettem a b**asztatható gyerek az osztályban, és csak cikiztek, szívattak, lenéztek, kiröhögtek, elmentem másik általános iskolában de ott is sz**artak rám.

Szóval a 8 évem pocsék volt eleve az általánosban.

A szakközépben még jól indultak a dolgok, lettek barátaim, ez első évben jól is ment, de megint sz**är lett minden mert ők meg elmentek másik suliba, az osztálytársaim nem nagyon foglalkoztak velem a kinézetem miatt, előnytelen fülem és nagy orrom miatt.

Volt pár lány akinél próbálkoztam de leginkább csak marhára cikis helyzetbe hoztak, többen újjal mutogattak rám.

A szakközepes 4 évem is nagyon sz**ar volt. Semmi örömöm nem volt 18 évem alatt.

Az élettől is elment már a kedvem, de elmentem még esti továbbképzésre , hogy valami normálisabb munkát kapjak.

Munkám az lett, de ott is idővel érezhető, volt, hogy a kinézetem miatt máshogy néztek rám, meg cseszegettek azzal, hogy nincs és nem volt barátnőm.

ez után tényleg ott voltam, hogy végzek magammal mert nem láttam értelmét semminek, így 21 évesen elmentem pszichológushoz, pszichiáterhez de semmit nem ért az egész gyakorlatilag amit ők mondtak ezt bárki elmondhatta volna.

Azóta egy magánvállalkozást csináltam interneten, amiből megélek egyedül, 2x próbálkoztam még nőknél de esélytelen volt.

24 évesen elmentem házhoz egy amolyan házik**úrvához, neten sokat lehet ugye találni.

Azóta megint eltelt 2 év most 26 évesen semmi értelmét nem látom megint az egész életemnek.

Reggel felkelek, elmegyek futni, de minek, reggeli, aztán dolgozok, majd ebéd dolgozok vacsora tv és ennyi, egy nagy rakás sz**ar.

Próbáltam küzdősportot, egyéb sportokat, hogy eljárjak valahová de utólag nem volt értelme.

Igen biztos sok gond van velem is, de ugy érzem hiába mennék el újra dokihoz felesleges lenne.

Szóval igazából gőzöm nincs mit tegyek, szerintetek amúgy öngyilkosság után valóban a pokolra jut az ember, létezik ilyen?

2016. febr. 11. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy megengedheted-e magadnak, de gondolkoztál plasztikán? Nem olcsó mulatság, fájdalmas is, de csodákat tudnak művelni.

Nekem volt olyan haverom akinek akkora elálló fülei voltak, hogy vitorlának akarták használni, jó ideig hosszú hajat hordott, hogy eltakarja, és az orra is feltűnően nagy volt. nagy nehezen rávette magát a műtétre, és nagyon szépen megcsinálták, csak egészen minimálisan látszódnak a műtét hegei, amit simán el lehet tüntetni.

Ha tényleg ennyire gáz a helyzet, akkor a helyedben én megcsináltatnám, egy fül és orrplasztika nem számít nagy műtétnek, max fél éven belül helyre jössz!!!

38F

2016. febr. 11. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Háááát ez így tényleg eléggé szomorúan hangzik.

Az általános éveim nekem még jók voltak, de a gondok nálam akkor kezdődtek mikor szintén gimiben megtetszettek a lányok, de sajna bukta volt mindnél.

A szalagavatót sokan várják de én nem vártam.

Barátnőm nekem sincs, mondjuk én még szűz is vagyok sajnos, munkám az van , szerencsére ott sok olyan szerencsétlen van mint én, úgyhogy legalább inni eljárunk :)

Szerintem menj el bebas..zni

2016. febr. 11. 14:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Végül is nincs olyan nagy baj veled, "csak" annyi, hogy kellene neked egy barátnő. Viszont ahhoz ismerkedni kell, netes oldalakon, vagy kint az életben, egyéb helyeken. De a társkeresés is tele van kudarcokkal, itt sokat is olvashatsz tapasztalatokat, de próbálkozni kell. Biztos akad hozzád való lány. Az meg, hogy a fiúk a kinézeted miatt ne barátkoznának veled, nekem az kicsit fura. Nem hiszem, hogy a jó barátot a kinézete alapján válassza az ember. Egyébként meg sikeres vagy, van saját vállalkozásod. Ismerkedned kell, társaságba járni, kudarc is lehet benne, de meg kell próbálni.
2016. febr. 11. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
56%

Én is a műtétet javasolom neked.

Nekem csak az orrommal volt problémám , nekem nagyszüleim adtak a műtétre pénzt 18 évesen de megérte!

Teljesen jobbnak láttam magam a tükörben, igazából ami a lényeg volt, hogy ezzel nagyon megnőtt az önbizalmam.

És ez volt a lényeg.

Menj műtétre! Aztán ha utána is rosszul látod a dolgokat akkor megpróbálhatsz leugrani valahonnan.

2016. febr. 11. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Elismerem, hogy az iskolai kiközösítések rárakhattak egy lapáttal a mostani állapotod milyenségére, de azért könyörgöm: nem mindenki mondhatja el 26 évesen azt magáról, hogy saját vállalkozása van, amiből még meg is tud élni manapság. Szóval értékelned kéne azt, amit elértél. Kezdd el tisztelni magad, és ne foglalkozz mások idiótaságaival! A sport fontos, ez is megvan az életedben, most már csak egy kis közösség kell. Lépj be facen egy csoportba, ami érdekel. pl. túrázós csoport, filmklub, kreatív hobbi, akármi és kezdj el először csak neten levelezgetni nőkkel. Aztán beszéljetek le talit, közös kirándulást stb. Ennyi az egész. Nem nagy kunszt.
2016. febr. 11. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyen problémákkal más is küszködik, annak ellenére, hogy elégedett a külsejével. Szerintem az a baj, hogy nagyon magadra vetted a dolgokat (főleg a gyerekkorit) és mindent a külsőd számlájára írsz. Ezek mellett, pedig túlságosan negatívan látod a dolgokat (például az, hogy önálló vagy és van egy saját vállalkozásod, az nagyon is dícséretes!).

Az életcélod, pedig próbáld megtalálni (ez nem biztos, hogy egy párkapcsolat vagy család lesz). Én egyszer azt olvastam, hogyha meg akarod találni, akkor gondold végig, hogy mit szeretnél csinálni, mik lennének a számodra a legfontosabb dolgok, ha tudnád, hogy egy éven belül meghalsz. Ha ez megvan, akkor már tudod mire koncentrálj! Hajrá!

2016. febr. 11. 20:48
 7/7 anonim válasza:

Nem tudom mennyire aktuális a téma 2 év elteltével (REMÉLEM SEMENNYIRE) de ha valaki rábukkanna még erre a kérdésre, és hasonló helyzetben van üzenem neki,hogy szedje össze magát és próbáljon kilépni a komfortzónájából.

Ha sok rossz dolog történt veletek az életben és méghozzá ugyan azok szinte egymás után,az azért van mert meg kell tanulnotok kezelni ezeket a helyzeteket! Hajrá!

2018. febr. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!