Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ennek az oka? Mi történhetett?
3-mas jól mondja,szerintem is ez lehet a helyzet én is totál így viselkedem,ha tetszik valaki.
:-)
azért van mert láma voltál és nem mentél oda. Ennek ellenére tovább legeltetted rajta a szemed, ami valljuk be őszintén elég ijesztő egy ponton túl.
Rájött, hogy reménytelen vagy és most már elszigeteli magát tőled, kilépett a "játékból". Ennyi, roló le!
En lany vagyok, ugyanilyen:-)Ha tetszik egy srac szemezek, de abban a pillanatban ahogy alkalma lenne elhivni elkezdek zavarbajonni, es nem akarom h azt higyje h hajtok ra vagy ilyesmi, szal ugy teszek mintha nem letezne:-)) Mikozben persze nagyon tetszik:-))
Szoval szerintem szolitsd le, leven tetszel neki:-)
#7 es vagyok
"mert rögtön el is rohant óra végén, tehát nem az a baja, hogy csak nézem kussban:)"
elhamarkodottan írtam! hibáztam, bocsáss meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!