Egyik napról a másikra arra ébredtem, hogy egyáltalán nem kívánom a cigit,13 évet dohányoztam napi 1-2 dobozzal. 3 hónapja nem dohányzom, és egyáltalán nem is hiányzott egy percre sem, mi lehet ennek az oka? hogyan történhetett ez?
nem akarlak megijjeszteni, de anno én is ilyesmivel voltam, és találtam egy ilyet:
de el ne kezdj parázni, meg erölködni azon, hogy mégis kívánod, menj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, és örülj, hogy egy életre megszabadultál a cigitől:)
Napi 1 dobozzal számolva spórolsz 20 000Ft-ot havonta. De ezt nézhetjük úgyis, hogy mennyit csesztél el idáig rá:D Az egészségedről nem is beszélve... Szóval örülj neki.
A leszokásról meg annyit..., hogy nem leszokni kell, hanem rá se kell szokni...
elhiszem, hogy hihetetlenül hangzik, de így történt... ma voltam tüdőszűrőn várom az eredményt és reménykedem, hogy nem a 2. válaszolónak van igaza...
dokim szerint sokszor előfordul, szerinte már annyira le akartam szokni, hogy a tudatalattim megtagadta a dohányt, azt mondta, hogy szinte csak így szoknak le végérvényesen...
En kb 15 evig cigiztem,es 2 csomag nem volt eleg 3 napra.Aztan egy Uj Ev reggelen bar volt 3 megkezdett csomag,nem gyujtottam meg.A 3 csaomag cigit a zsebemben hordtam,elkinaltam, anelkul, hogy en ragyujtottam volna.Ha valaki kinalt,nem vettem el,mert nekem is volt.Ujabb csomagot nem vettem.
Azota sem kivanom a cigit
Azt javasolom,ne vasarolj semmikeppen cigit,de tats magadnal egy megkezdett csomagot,es ha valaki kinalna,
akkor elutasithatod, mondvan, neked is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!