Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Egyik napról a másikra arra...

Egyik napról a másikra arra ébredtem, hogy egyáltalán nem kívánom a cigit,13 évet dohányoztam napi 1-2 dobozzal. 3 hónapja nem dohányzom, és egyáltalán nem is hiányzott egy percre sem, mi lehet ennek az oka? hogyan történhetett ez?

Figyelt kérdés

2012. jún. 17. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne az okát kutasd, hanem örülj, mert mázlista vagy. (Sokan cserélnének veled, még én is!) :D
2012. jún. 17. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:

nem akarlak megijjeszteni, de anno én is ilyesmivel voltam, és találtam egy ilyet:

[link]

de el ne kezdj parázni, meg erölködni azon, hogy mégis kívánod, menj el orvoshoz, vizsgáltasd ki magad, és örülj, hogy egy életre megszabadultál a cigitől:)

2012. jún. 17. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Napi 1 dobozzal számolva spórolsz 20 000Ft-ot havonta. De ezt nézhetjük úgyis, hogy mennyit csesztél el idáig rá:D Az egészségedről nem is beszélve... Szóval örülj neki.

A leszokásról meg annyit..., hogy nem leszokni kell, hanem rá se kell szokni...

2012. jún. 18. 00:47
 4/11 anonim ***** válasza:
a nikotin nyugalmat hoz gondolom minden renben van az életeddel semmi stressz
2012. jún. 18. 11:07
 5/11 A kérdező kommentje:
13 év után már sokra nem megyek az olyan válaszokkal, hogy rá se kellett volna szoknom, meg hogy mennyit spórolok.. ezekkel tisztában vagyok... a 2. válaszadónak köszönöm a linket...
2012. jún. 18. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ujabb kamukérdés.
2012. jún. 19. 00:43
 7/11 A kérdező kommentje:

elhiszem, hogy hihetetlenül hangzik, de így történt... ma voltam tüdőszűrőn várom az eredményt és reménykedem, hogy nem a 2. válaszolónak van igaza...

dokim szerint sokszor előfordul, szerinte már annyira le akartam szokni, hogy a tudatalattim megtagadta a dohányt, azt mondta, hogy szinte csak így szoknak le végérvényesen...

2012. jún. 19. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Fél éve nem cigizek,én is nagyon le akartam szokni,de még most is kísért.
2012. jún. 19. 21:26
 9/11 anonim ***** válasza:

En kb 15 evig cigiztem,es 2 csomag nem volt eleg 3 napra.Aztan egy Uj Ev reggelen bar volt 3 megkezdett csomag,nem gyujtottam meg.A 3 csaomag cigit a zsebemben hordtam,elkinaltam, anelkul, hogy en ragyujtottam volna.Ha valaki kinalt,nem vettem el,mert nekem is volt.Ujabb csomagot nem vettem.

Azota sem kivanom a cigit

Azt javasolom,ne vasarolj semmikeppen cigit,de tats magadnal egy megkezdett csomagot,es ha valaki kinalna,

akkor elutasithatod, mondvan, neked is van.

2012. jún. 25. 07:00
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi lett a tüdőszűrés eredménye?
2012. jún. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!