Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 1 évig dohányoztam, pár hete...

1 évig dohányoztam, pár hete már abbahagytam. Milyen állapotban van ilyenkor egy tüdő?

Figyelt kérdés

Átlagban napi fél doboz cigit szívtam el. Szerintetek mennyire károsította ez a szervezetemet? Feltételezem nem fogok belehalni, csak kíváncsi vagyok hogy milyen állapotban lehet az ember tüdeje ennyi idő után ? Nincsenek elvonási vagy hasonló tüneteim és végre nem büdös a kezem. :)

20/F

2012. jan. 8. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
A tüdőd már sohasem lesz az a kellemes, rózsaszínes szép lebeny, ami volt, de túl nagy károsodást talán nem szenvedtél. Sajnos a tüdő dohányzás okozta károsodását nem lehet visszafordítani, de megállítani igen.
2012. jan. 8. 22:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Ki fog tisztulni, ha már tíz év után lenne ez, akkor azt mondom hogy kell neki egy kis idő, de ez semmi.
2012. jan. 8. 22:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyébként engem is mindig az ujjaim szaga zavart.
 4/8 anonim ***** válasza:
72%
Bezzeg egy kiadós fosás után milyen szaga van az ujjamnak
 5/8 anonim ***** válasza:
osztálytárs volt bocs
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Ja és remek humorérzéke van az osztálytársadnak ! :DD
2012. jan. 8. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól beszéltek az eddigiek. Nem ért sok károsodás, de ami ért, az talán évtizedek alatt sem jön már helyre. És, a tüdőd károsodása a legkevesebb. Az érrendszered, a spermád, az erekciót mind jobban bánja. Na azok valóban nem fognak úgy működni, mint ahogyan működtek volna a cigi nélkül.
2012. jan. 9. 00:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Én voltam a kiadós fosásot:D na azt hogy osztálytárs volt nem ide akartam írni, de egyébként igen, neki is remek humorérzéke van:D
2012. jan. 9. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!