Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti ezt hagynátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti ezt hagynátok?

Figyelt kérdés
Szóval ha egyáltalán nem jön be nektek egy csaj, kicsit (hangsúlyozom, kicsit!) ittas állapotban engednétek neki, hogy fogdosson titeket, vagy akár verje a farkatokat? Ehhez feltétlen kell, hogy tetsszen a lány? (Tegyük azt is hozzá, hogy jó barátok vagytok a lánnyal.) Köszi a válaszokat
2010. márc. 29. 23:23
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
ez csak a 21. század ártalma h mindekibe fülig beleesve kell lenni, hogy legyen valami.. Most ha egyszer jólesik...
2010. márc. 29. 23:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy ilyet megengedjek egy olyan lánynak aki nem tetszik és e mellé még ismerjük is egymást, sőt haverok/barátok vagyunk, nem volna elég, hogy kicsit legyek ittas állapotban.
2010. márc. 29. 23:32
 3/10 anonim ***** válasza:
24%
ha jó barát, akkor biztos h tetszik valamennyire, mert azokkal az ember nem igazán barátkozik aki nem tetszik nekik, szal dugnám mint atom
2010. márc. 29. 23:33
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
még jozanul is, nem csak ennyit engednék neki. Meg kell ragadni minden lehetőséget, mert ugyebár ki tudja mit hoz a jövő, meg ugye 2012 :D
2010. márc. 29. 23:56
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem para, amennyiben tisztában van vele, hogy nem élheti bele magát. Ha neki is csak annyit jelent mint neked, akkor oké.
2010. márc. 30. 00:09
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
a kicsit ittas állapotot cseréld fel kottarészegre és akkor nem lesz kérdés
2010. márc. 30. 00:19
 7/10 Andrewka ***** válasza:

Attól függ ki az. A lány ismerősem közül elég sokat bevállnék részegen ha úgy adódna még akkor is ha jóvanul nem kezdenék vele. Viszont van akivel részegen sem mennék bele semmibe.

22/f

2010. márc. 30. 07:31
 8/10 anonim ***** válasza:

nem hagynám, mert részegen egyrészt akkora paraszt vagyok, h ihaj. amíg még tudom a világomat, szeretem a barátnőmet, és ez eszembe is jut. utána meg, totálmákon már inkább az ájulás foglalkoztat

ja, meg nem iszom már

20F

2010. márc. 30. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ, van-e éppen barátnőm. Ha nem vagyok érzelmileg elkötelezve, és ő mászik rám, akkor végül is ugyanolyan lyukai vannak neki is, mint bárki másnak...
2010. márc. 30. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
én ha full részeg vagyok akk se engedek magamhoz közel olyan lányokat akik nem jönnek be, van izlésem részegen is:D 16/F
2010. márc. 30. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!