Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a barátomat?
Figyelt kérdés
egyszer csak minden szo nélkül lett egy új barátnője és lehet, hogy szereti is, de nekem szükségem van erre a fiúra. valahogy szeretném visszakapni, mert most ő a legfontosabb nekem és nem szeretném elveszíteni. 16/L2010. márc. 29. 21:33
1/5 anonim válasza:
menny oda a másik csajhoz, fejelt le(a homlokcsontodat az orrcsontjához érinted) utána rugdosd a földön és a srác vissza fog fogadni:)
2/5 anonim válasza:
ha elhagyott akkor sehogy!Nehogymár még te kajtass utánna! Ha annyira szereted mond meg neki hogy legalább arra méltasson hogy beszél veled és ezena beszélgetésen mondja el miért volt mindez mit csináltál rosszul hogy a következő kapcsolatodban javítani tudj rajta.és így a végén csk így gúnyosan kérdezd meg hogy tényleg ez kell neked hopgy ennyi legyen, ha azt mondja igen akkor egy tapló volt akinek még arra sincs gerince hogy emgmondja mi a nyűgje és miért akar szakítani...
3/5 anonim válasza:
Szerintem meg arra sem méltó,hogy beszélj,vagy foglalkozz Vele.Ha nem bírta őszintén a szemedbe mondani,mi a problémája,akkor nem is kár érte.Ugyanis egy sunyi,gerinctelen alak.Ennél csak jobbat találhatsz!
4/5 anonim válasza:
Egyetértek, főleg ha nem is volt semmi problémája, hanem csak simán belezúgott valaki másba.
5/5 anonim válasza:
(mármint akkor nem a sunyisággal értek egyet, bár kicsit azzal is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!