Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik komolyan utálják a r. bancokat, akkor miért mégis azok érdeklik őket?
A riban.cos nők vonzóak.
Mi férfiak elsősorban szexet akarunk és ennek az ígéretét keressük minden nőben.
Mindazonáltal tartós kapcsolatra ki akarna egy ilyet?
Sztem mindez elég logikus.
Őszintén? Mindig kizárólag komoly kapcsolatban gondolkoztam.És arra bizony csak rendes lány jöhet szóba.
DE azok a nagyon "rendes" lányok kérlek, szóba sem álltak velem,lekoptattak néha normálisan,de legtöbbször elég durván.
ÉS nem is olyan régen elmentem egy buliba,és a társaságban volt egy csaj,aki az a tipikus bevállalós "r* banc" csaj,ahogyan mások mondanák rá.
Tőle hallottam életemben először kedves szavakat nőtől az irányomba,nem viccelek.Ő volt az első,aki észrevette hogy milyen jó illatom van,adok is magamra stb.
Szóval életemben először tekintett egy nő is láthatónak,és kedves volt velem.Igen jól látjátok,a "r* banc"-nak titulált csaj.
Míg a többi "rendes" csaj,legalább is azt mondta magáról,és ezt próbálta mutatni, mind lekoptatott,és egy jó szót nem tudtak mondani nekem....
Nos akkor mindenki gondolkodjon el rajta,ki is volt a r* banc meg a rendes... :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!