Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valahogyan szűkíteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahogyan szűkíteni a puncin?

Figyelt kérdés
Van olyan intim torna, amitől szűkebb lesz a puncim? Nem mintha nagyon kitágult lenne, de a barátom imádja a jó szűk puncikat.
2010. márc. 29. 18:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De sok itt a marha!

Valóban nem a hüvely a tág, vagy a szűk, hiszen az egy olyan bőr tömlő, ami bizonyos határok között bizony nagyon ki tud tágulni. Lásd: gyerek feje, vagy, hogy durvábbat mondjak, ököl szex.

A hüvely izomzat az, ami a szűk érzetet adja.

Ha fizikálisan szűk a vagina, az a medencecsont szűkössége miatt lehet, ami nem jó sem a szex, sem a szülés közben, hiszen akkor nem tud hova tágulni a hüvely, ami minden szinten problémát okoz.

Én voltam olyan hölggyel, akinek fizikális értelemben szűk volt, de az még nekem is fájt, sőt a fékem is elszakadt (aki nem tudná, a fék az a bőrdarab, ami a fityma és a makk között feszül, ha hátra van húzva a bőr). Rém fájdalmas, és kellemetlen érzés volt.

Ellenben a hüvelyi izomzat erősítése valóban célravezető dolog, sőt! A férfiak nem a szűk, hanem a szoros, úgymond húsos puncikat szeretik. Ezt valóban intim tornával tudod elérni, de a legjobb szakember segítségét kérni. Nem feltétlenül nőgyógyászra gondoltam, hanem női intim torna klubbokra. Mivel az is izom, ezért a nem megfelelő terhelése, és tornáztatása épp úgy problémát okozhat, mint bármely más izom a szervezetben.

Hogy mikor leszel készen? Akkor, amikor egy gésa golyót rendesen vissza tudsz tartani a hüvelyeddel, valamint amikor csak a hüvelyizmokkal tudod ki-be tologatni magadban. Na ha erre a szintre eljutsz, és a péniszre ráülve képes leszel csak az izommunkával eljuttatni a pasidat a csúcsra, utána már nem fog tágnak érezni ő sem, és te sem magadat ;)

2010. márc. 29. 18:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak! Egy értelmes ember....a többi meg gondolkozzon el azon, hogy normális-e...
2010. ápr. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!