Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valahogyan szűkíteni a puncin?
Figyelt kérdés
Van olyan intim torna, amitől szűkebb lesz a puncim? Nem mintha nagyon kitágult lenne, de a barátom imádja a jó szűk puncikat.2010. márc. 29. 18:02
1/12 anonim válasza:
hát ezvan kislányom, talán nem kellett vna f*szról f*szra járni, akk nem lenne ilyen tág ! de leg szülni könnyebben tudsz majd ..
2/12 anonim válasza:
szűkíteni nem nagyon lehet lefgeljebb a PC izmokat erősíteni
nah és ha szex közbe azokat "használod" azt is imádni fogja a pasid
3/12 anonim válasza:
Hideg víz, aztán még egy szem rizs megy be...
4/12 anonim válasza:
Intim izomzat erősítése. Azt ajánlom neked. Volt olyan barátnőm, aki nem volt kifejezetten szűk, de úgy tudott szorítani, hogy csak simán rámült, és "kipréselte" belőlem az anyagot. Elég durva.
5/12 A kérdező kommentje:
A legelső kommentelő biztos azért volt ilyen közönséges, mert ő rendelkezik ilyennel, és a többiekre csak irigykedik...ugyanis én egy szóval sem írtam, hogy tág lenne az enyém....arra utaltam, hogy szűkebbet szeretnék!
2010. márc. 29. 18:12
6/12 A kérdező kommentje:
A többieknek meg köszönöm a válaszokat. :)
2010. márc. 29. 18:13
7/12 anonim válasza:
H szűkebbet szeretnél akkor biztos hogy tág!
Én egyetértek az első válaszolóval!!!!
8/12 anonim válasza:
18:14
Hibátlan a logikád, akár egy kukacnak.
10/12 anonim válasza:
18.18 xD.
szerintem is, gyúrjál rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!