Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog vagy? Leírnád, hogy a te olvasatodban hogyan definiálnád a boldogság szót?
Előző vagyok. Szerintem boldogság, ha nincs hiànyérzetünk az elfogadason alapuló és realisan belőtt céljainkban, vágyainkban. Aki rugalmas boldogabb. És a cél maga az út
!
Boldogság = elégedettség. Se több se kevesebb.
33F
Én nem tudnám definiálni, mert létezik vagy 4-5 féle boldogság, és ha az összesben boldog vagy, akkor vagy boldog, de sosem lehetsz teljesen boldog, mert az nagyjából azonos az elfogadással, és az meg üti a haladást, fejlődést. Szóval a maximális boldogság mindig max. 94-95%-osnak kell, hogy legyen, hogy legyen motivációd is haladni, ne eltunyulni..:)
De amúgy az a 4-5 féle boldogság először is a saját világod, egészség, munka, párkapcsolat, és elég szabadidő.
Azért ezt mindet megteremteni mindig nagyon nehéz, és ahogy hirtelen mégis mondjuk van mindegyik, következő pillanatban eltűnhet az egyik. Szóval a boldogság igazából a törekvés, az út.
Jelenleg boldog vagyok, mert a párom még egy hónapig itthon van és minden nap láthatom. Ellenben ha belegondolok, hogy augusztusban elutazik Finnországba és 2 hónapig nem tudunk találkozni már szorít a mellkasom. Próbálom kiélvezni azt, hogy jelenleg minden csodálatos de mindig azon kattogok, hogy egyszer véget ér.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!