Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat elején gyorsan történnek az események, viszont erős érzelmek alatt, ez elronthat a kapcsolatot? Vagy nem valtoztat és megmarad kötődés, boldogság, hianyerzet ami már most van?
Jaa.... semmit nem számít. Elsőrandis szexből is lett már hosszú távú kapcsolatom.
Ha a szexből gyerek is születik, az már más tészta, de önmagában a szex időpontja (felnőtt emberek esetében) nem oszt, nem szoroz.
És nem baj, hogy így sok fázis kimárad a kapcsolatból? Pl ismerkedes, várakozás... Ami mindent megalapoz vagy ez nincs így?
Férfi vagy nő vagy?
Ezek a dolgok alatt mit értesz?
Jelen esetben hamar alakultak érzelmek, és hamar történt meg minden (szex)
Hát az ismerkedés kimaradása abból a szempontból lehet gond, hogy simán kiderülhet, hogy nem illetek össze. De ez akkor is kiderül, ha van szex, meg akkor is, ha nincs. A kapcsolat bármelyik fázisában kiderülhet.
A várakozás... Persze, szép dolog a plátói lángolás, de ez mindenképpen idealizálással jár együtt, és tapasztalataim szerint minél tovább idealizálunk, annál nagyobb a csalódás esélye.
Nő vagyok, de értelemszerűen férfiakkal lett párkapcsolatom.
A mostani párommal a második randinkon jöttünk össze, a harmadikon volt szex. Utólag sokat gondolkodtam azon, hogy kellett volna-e még esetleg egy kis "pávatánc" előtte, de úgy vagyok vele, hogy magunkat ismerve jól túlagyaltuk volna a dolgot, és lehet, hogy össze se jöttünk volna. És akkor most nem lenne egy jó kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!