Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire jó ötlet boldogság listát írni?
Ezek a pontok egy olyan lányra vonatkoznak akit már megkedveltem (sose éltem át ezeket):
-Fekvés az ágyon, fejem az ölében és simogassa az arcom
-Egyszer hadd aludjak el úgy, hogy altatódalt énekel nekem.
-Tekintsen el attól, hogy néha elsírom magam(ölelés vagy a szeretlek szó hatására).
-Születésnapom megünneplése boldogan.
-Közös karácsonyozás amikor vele lehetek, nem ér bántás.
Első pár pontom..
Hát hogyha lenne barátnőm vagy valakim akkor segítene őket teljesíteni.
Meg a leírtakról véleményt.
nem nevetséges, ha gyengédséget akarsz.
a barátnődnek viszont megalázó, ha úgy érzi, hogy használod őt. ez úgy működik, hogy jól érzitek magatokat, és ha úgy jön ki a helyzet, akkor az ölébe teszed a fejed.
a főkérdést minek tetted fel, ha már megírtad az elváráslistát a jövőbeli barátnőd felé? szerintem jobb lenne azzal kezdened, amit te tehetsz magadért, azzal messzebb jutsz.
olyan nőt nem találsz, akit teljesen kielégít, hogy rólad gondoskodhat, és ő maga nem szeretne semmit "cserébe".
Szerintem nincs ezzel semmi gond, kiírod magadból. A vágyakozás mindenkiben benne van, tök jó, hogy te nem elbújsz előle, hanem megéled.
Egyébként meg később, ha összejössz ezzel a lánnyal- vagy egy másikkal majd, jól is jöhet egy ilyen lista romantikus programokkal, mert csomó ötleted lesz, hogy mit tudtok csinálni. Szóval még hasznos is lehet :)
20/L
Szerintem is nyugodtan írj magadnak, de ha bizalmasabb viszonyba kerülsz egy lánnyal, inkább akkor se mutasd meg, hanem ahogy valaki írta, ha a helyzet úgy hozza "hajtsd be" a vágyaidat.
Ami szerintem egy kicsit "sok" ebben, hogy olyan, mintha a szülői szeretetet szeretnéd pótolni, ez meg lehet, hogy ilyen tömény adagolásban nem lesz vonzó egy nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!