Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tárgyiasítják a férfiak a nőket? Itt arra gondolok hogy egymás közt megbeszélek, hogy ezt vagy azt a csajt hogy med*gnák, ki d*gható szerintük, meztelen nőket küldözgetni egymásnak stb.
Figyelt kérdés
Aztán haza mennek az asszonyhoz és jön az így szeretlek úgy szeretlek, gyönyörű vagy szeretgetés blablabla. A kettő nekem annyira nem passzol össze a fejemben. Tényleg lehet ennyire szélsőséges egy férfi?2016. febr. 4. 09:18
11/19 A kérdező kommentje:
Ez alatt azt érted, hogy ne legyen társunk, mert úgy is csak kihasználjuk egymást?
2016. febr. 4. 17:15
12/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk én azért bízom benne, hogy létezik olyan férfi is aki nem mindig arra gondol hogy azt de megdugnám, és azt, na meg azt, azt ott meg úgy megdöngetném. Hanem néha eszébe jut az a nő is aki mellett x ideje letette a voksát.
2016. febr. 4. 17:19
13/19 Titusztitusz válasza:
Nem...Nem AZT értem...Hanem azt értem, hogy LEGYÜNK TÁRSAK, és MEGBÍZHATÓ PARTNEREK a másik fél igényeit illetően, mert a KÖZÖS ERŐFESZÍTÉSEK és kölcsönös igények-elvárások viszik a legjobban előre a világot, és az emberek életét, csak éppen NE DUGJUK HOMOKBA A FEJÜNKET...Meg felesleges dolog is...
14/19 Titusztitusz válasza:
Kérdező...A KÉT DOLOG amit említettél a 12-es hsz-ben, NEM ZÁRJA KI EGYMÁST...Szerinted ki kell hogy zárja egymást?
15/19 anonim válasza:
Titusztitusz!
Egy kéretlen jótanács, a te érdekében. Ezt a nézetet ne terjeszd, mert az emberek nem gépek. Dolgoznak az ösztönök az igaz, de az nem program amit minden áron végre kell hajtani. Ezt a biológiai inkubátor meg az erőforrás megosztó vonalat sürgősen felejtsd el. Az ember jóval több ennél. Abban viszont igazad van, hogy egymás mellet, enyenrangú félként kellene élni az életünket, építeni a közös jövőnket.
16/19 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy kizárják a egymást (remélem hogy nem) , csak lassan egyre nehezebben hiszem el a mai szexista világban, hogy meg férnék egymás mellett. Mert már minden erről szól. Mindent pucérkodó nőkkel akarnak eladni. (ha ezt a kocsit veszed, ezt a spray akkor majd bomlanak utánad a rohadt jó csajok stb)
2016. febr. 4. 17:34
17/19 A kérdező kommentje:
Meg ugye pl az idősebb generációba (40-től felfelé) azt nevelték hogy tiszteld a párodat stb, persze ott is vannak kivételek. A mai fiatalok meg abban nőttek fel hogy pénz pénz kocsi p*na p*na szex,pénz pénz kocsi p*na p*na szex egy kicsi érzelem és újra elölről az egész. Legalábbis eddig 90%-ban ezt láttam, hallottam, tapasztaltam.
2016. febr. 4. 17:42
18/19 A kérdező kommentje:
Nyilván a fiatalok esetében is vannak kivételek
2016. febr. 4. 17:43
19/19 Titusztitusz válasza:
Kérdező...A világ MINDIG IS azon elvek mentén működött amiröl beszéltem fentebb, csak éppen egyrészt nem beszéltek róla nyiltan a felek, másrészt pedig nem ennyire tudatosan élték meg a dolgokat, mint ahogy azt leírtam...Dehát ahogy mondani szokás, minden ember másként éli meg UGYANAZOKAT a dolgokat...Van aki ösztönösen, és van aki TUDATOSAN...Nos...Én ez utóbbi nézetet szeretem vallani, de ha valakinek az én leírásom túl "nyersen" hangzik, akkor az olyan illető hagyatkozzon akkor továbbra is az "érzelmeire"...A végeredmény igyis-úgyis UGYANARROL SZÓL...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!