Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a legokosabb megoldás?
Tavaly beleszerettem egy csoporttársamba az egyetemen, bizonyos dolgok miatt nem lett ebből semmi. Azóta ez a fiú összejött egy csajjal, akivel úgy tűnik elég boldogok. (Tiszta sor, hogy békén hagyom őket) Azonban én is megismerkedtem egy sráccal, aki a legjobb barátom lett és sokszor puszit adunk egymásnak arcra és ölelgetjük egymást. Tegnap megkérdezte tőlem, hogy akarok-e vele járni. Én pedig totál zavarba jöttem, (de ugyanakkor megörültem) Úgy érzem nem sikerült túllépnem az "elsőn", akibe szerelmes voltam. Mikor meglátom még ma is összerándul a gyomrom, és ő is állandóan bámul, utána meg elkapja a tekintetét.
Ez a mostani fiú pedig rengeteget jelent nekem...
Nem vagyok az a szerelembe esős típus, de igenis lehet egyszerre több férfit szeretni, csak nem érdemes.
1)Maradjak egyedül?
2) Járjak az új sráccal?
Csak érdekel a véleményetek:)
"Keress kérdéseket hasonló témákban: azeletszep, faszbaaszerelemmel"
szerintem maradj egyedül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!