Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyien osztjátok ezt a gondolatot kedves férfiak/fiúk?
Nem.
Alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Sokszor olyan lányok a legperverzebbek,akik nem "élték ki" magukat és ráadásul szüzek is.
Ez valami idézet a r.bancbibliából?
Egy olyan nő is lehet gátlástalan qrva az ágyban aki kb. 2 másik férfival csinálta összesen előtte. Csak a férfinak el kell érnie, hogy ezt kihozza belőle, inkább az a nehéz.
Sok ismerősöm aki más kefélt ilyen kiélt ribikkel mesélte, hogy az ágyban pont, hogy ők a legsz@rabbak.
szerencsére nincs fészbúkom idestova lassan 6 éve, de néha napján ha belefutok ilyen idézetekbe akkor állandóan az ostoba pózolós tini piscák jutnak róla az eszembe, mert nekik a mániájuk megosztani az ilyen ős aranyköpéseket és bölcsességeket.
én az ilyen idézeteket el sem szoktam olvasni.
a "gondolat szerzője"
csak én érzem úgy, hogy a kép láttán kicsit felszínes ez a bölcsesség egy olyan férfi szájából akinek nem gond a csajozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!