Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom bele ültette az agyamba a gondolatot, hogy mivan ha? (Többi lent)
Többnyire nagyon figyelünk mindenre. Egyszer viszont elkezdtük óvszer nélkül, de nem tartott sokáig, kb.fél perc...(Többnyire eléggé hamar elmegy.) Aztán húzott óvszert és úgy folytattuk. Több mint egy hete folyton fáj a fejem nagyon sokszor szédülök,émelygek,egyszer irodalom órán eszméletlen hányingerem lett.
Sokszor kell pisilni.
Én nagyon gondoltam arra, hogy terhes lehetek, de teljesen bele ültette a bogarat a fülembe.
Tesztet nem csináltam, nem merek.
Szerintetek mi bajom lehet?
Csinálj tesztet az együttlét 14. napja magasságában!
És bármi bajod lehet!
Lehetsz terhes, igen.
Viszont a terhesség jelei nem egy két héten belül jelentkeznek.
Pontos időpontokat jó lenne tudni...
Mikor volt meg az utolsó menzeszed? Mikorra várod a következőt? És mikor történt az esemény?
Persze, lehet terhesség is akár (bár nem hinném), de a terhességtől való félelem is okozhat érdekes tüneteket!
A saját megnyugtatásodra szerintem csinálj egy tesztet (ha két hét eltelt azóta)... az, hogy nem mered, csak struccpolitika... az eredményt nem fogja befolyásolni, de legalább tudod, mi van... vagy megnyugtat.
Január végén volt meg. Szóval kb hónap végén, március elején kéne megjönnie.
Elsején vagy harmadikán csináltuk...Nem emlékszek pontosan.
"fáj a fejem nagyon sokszor szédülök,émelygek,egyszer irodalom órán eszméletlen hányingerem lett"
Influenzajárvány idején ez nem meglepő, egy iskolában, ahol napi 8 órát vagy egy légtérben 30-40 másik emberrel, akik az iskolában további emberekkel kerülnek kapcsolatba. És az iskolák higiéniája is olyan amilyen.
Nem terhes vagy, hanem kinéz egy pár napos "lógás" betegség címén, ha orvossal kiíratod magad.
Egyébként az esély a terhességre már az előnedvektől is megvan, ismerek is rá konkrét példát, de azért nem annyira jellemző, mintha egy az egyben benned menne el.
Ez inkább Influenza lesz, ne parázz. C-vitamin, mézes tea, orvos.
Ahogy érzed, de én inkább C-vitamint vennék.
És bizony akár 2 hete is lehetsz influenzás. Most ráadásul valami hányós hasmenős kórság van, fejfájással lázzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!